FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

OFICIAL Rapid și FCSB i-au dorit pe bani, acum au semnat gratis cu noile echipe » Unde s-au transferat cei doi

Articol de - Publicat vineri, 01 martie 2024 11:38 / Actualizat vineri, 01 martie 2024 13:05

Transferul lui Virgile Pinson (28 de ani), extrema stângă dorită în acest sezon de Rapid, a fost oficializat, joi, de către FC Noah, locul 2 din Armenia. Noah l-a luat pe Pinson liber de contract de la FC Botoșani.

Contractul pe care l-a semnat Virgile Pinson cu FC Noah este valabil până la sfârșitul lunii iunie. În funcție de evoluțiile sale, angajamentul lui Pinson poate fi prelungit.

La Botoșani, ultima clasată din Liga 1, Pinson nu a convins deloc. Deși teoretic poate juca vârf împins, extremă dreapta sau extremă stânga, Virgile Pinson a marcat doar un gol și a oferit doar un assist în 17 meciuri din campionat.

Rapid și FCSB i-au dorit pe bani, acum au semnat gratis cu noile echipe » Unde s-au transferat cei doi
Virgile Pinson, prezentat oficial de FC Noah

Virgile Pinson, de la FC Botoșani gratis în Armenia

Virgile Pinson a fost prins într-un scandal cu formația moldavă, care l-a bănuit că a comis intenționat un fault de cartonaș galben, în Sepsi – Botoșani 5-2, pentru a-și asigura un câștig de pe urma unui bilet la pariuri.

Cine va sta până la urmă pe banca lui FCU Craiova la Arad » Antrenorul care refuză ferm: „Nu se pune problema” + o variantă-surpriză
UTA - FCU CRAIOVA
Cine va sta până la urmă pe banca lui FCU Craiova la Arad » Antrenorul care refuză ferm: „Nu se pune problema” + o variantă-surpriză

Limoges, Antalyaspor, Reims, Quevilly Rouen sau Lokomotiv Sofia sunt celelalte echipe din cariera lui Virgile Pinson.

Asamoah, fosta feblețe a lui Mititelu la FCU Craiova, a ajuns în China

Tot fără să cheltuiască vreun ban,QD Red Lions, grupare din al doilea eșalon din China, și-a asigurat serviciile „închizătorului” Samuel Asamoah (29 de ani), plecat recent de la FCU Craiova și dorit în trecut de FCSB.

Internaționalul togolez a fost om de bază la gruparea patronată de Adrian Mititelu, de la aducerea lui din vara anului 2021, până la startul actualului sezon, când nu prea a mai fost folosit.

Asamoah stârnise inclusiv interesul celor de la FCSB la un moment dat, dar în stagiunea curentă a fost utilizat de olteni doar în 10 meciuri oficiale (9 în Liga 1 și unul singur în Cupa României).

„Mulțumim, Samuel Asamoah! Clubul nostru și Samuel Asamoah au reziliat de comun acord contractul de colaborare.

Samuel Asamoah a devenit jucătorul nostru în vara anului 2021. Îi mulțumim pentru tot efortul depus și îi dorim mult succes pe viitor!” a fost mesajul comunicat de FCU Craiova, pe pagina de Facebook a clubului.

Rapid și FCSB i-au dorit pe bani, acum au semnat gratis cu noile echipe » Unde s-au transferat cei doi

Sint-Truiden, KAS Eupen, Oud-Heverlee Leuven, toate 3 formații din prima ligă belgiană, sunt celelalte echipe pentru care a jucat Samuel Asamoah.

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO PETROLUL - CSU CRAIOVA 2-3 » Ștefan Baiaram, despre ultimele două meciuri rămase de disputat: „Vom avea două derby-uri”

Citește și:

Gigi Becali, spectacol după Voluntari - FCSB: „Coman, nu îți e rușine? Nu ai voie să faci așa ceva”
Voluntari - FCSB
Gigi Becali, spectacol după Voluntari - FCSB: „Coman, nu îți e rușine? Nu ai voie să faci așa ceva”
„Buzilă, 3 puncte și pentru tine” » Mesaj cu dedicație al lui Mihai Stoica, după succesul FCSB-ului la Voluntari
VOLUNTARI - FCSB 1-2
„Buzilă, 3 puncte și pentru tine” » Mesaj cu dedicație al lui Mihai Stoica, după succesul FCSB-ului la Voluntari

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
bacy
bacy  •  01 Martie 2024, 16:16

Știre de importanță deosebită, BENGA, la Rapid ! Țeapă, a jucat pentru rapid doar în meciul direct după care a revenit la UTA ! Sunt curios cât a costat acest transfer, dar mai bine-i întreb pe cei de la Sepsi !

bacy
bacy  •  01 Martie 2024, 16:07

Câțiva pseudoziariști au comentat despre jocul echipei din sibiu cu fcsb-ul după transferul unui jucător dar după meciul rapidului cu uta nimic ! Când e vorba de mai mulți jucători schimbați între 2 echipe (vânzări sau împrumuturi) nu se pune, e firesc, chiar dacă unii au evoluat lamentabil și una dintre echipe a beneficiat de niște pase super din partea adversarului ! Despre astea numai de bine naume și rădulescule ! Să fiți sănătoși !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează