FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV VIDEO Sandu Boc, povești din dormitor: „Cu Corina Chiriac am fost împreună trei luni, iar Maurer m-a prins cu iubita lui în garsonieră"

Articol de GSP - Publicat luni, 16 martie 2020 18:20 / Actualizat luni, 13 iunie 2022 10:32

Sandu Boc, fostul fundaș al celor de la Petrolul, Dinamo, Sportul, Rapid și Craiova, a povestit aventurile sale cu cele mai sexy și celebre femei din România, de pe vremea când era considerat un adevărat playboy.

Dezvăluirile au fost făcute la emisiune moderată de Ovidiu Ioanițoaia, "Prietenii lui Ovidiu", difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe GSP.RO.

„N-aveți voi hârtie câte povești am eu! Mergeau cu Dinamo la un spectacol la «Tănase». Acolo era una dintre cele mai frumoase balerine. Nuți Renea. Eram cu Cornel Dinu în primul rând și-mi zice: «Hai să te văd dacă ești tare! Poți să pui mâna p-asta?». Cine crezi că era? Prietena lui Jean Maurer", povestește Sandu Boc.

Sandu Boc: „Am dat atacul! M-am dus la cabină cu un buchet de flori"

„Am dat atacul! Și am prins-o când dansa într-o seară la Melody și m-am dus după aceea la cabină cu un buchet de flori. «Știi filmele alea cu cowboy când vine unul cu două pistoale? Așa am venit eu după tine!». I-a plăcut, dar eu nu știam ce urmează... Eu nu știam că e combinată. Stătea într-o garsonieră deasupra la Nottara, foarte aproape de Melody. Ne-am dus acolo și ne-a prins Jean în casă... Mi-a zis direct: «Dacă nu erai Sandu Boc, te terminam! Așa, să fii sănătos!». A închis ușa și-a plecat!", a dezvăluit fostul fotbalist la "Prietenii lui Ovidiu".

Relația de 3 luni cu Corina Chiriac

„Cu Corina Chiriac am fost împreună trei luni... Țin minte că am fost la Mănăstirea Dintr-un Lemn. Avea acolo o casă părintească, dar noi n-am luat în calcul că în duminica aia era sărbătoare mare. Și când au aflat ăștia din sat că era Corina acolo, veniseră o sută de persoane la poartă! Ne-am suit în mașină și-am plecat... A fost o chestie scurtă cu ea... Am avut, în schimb, două relații mai lungi, cu cea mai frumoasă handbalistă și cu cea mai frumoasă voleibalistă. N-am finalizat pentru că ambele voiau copii, iar eu nu mai voiam. Aveam deja unul. De-atunci nu m-a tentat să mă recăsătoresc", a mai spus Boc.

EXCLUSIV Dezvăluiri colosale ale unui fotbalist-playboy din Liga 1: „Dacă se întâmpla asta, putea să vină și cea mai frumoasă femeie din lume, că nu mă atingeam de ea o săptămână”

EXCLUSIV Ce ofertă i-a făcut Giovanni Becali unui fost oficial LPF: „L-am refuzat! Nici papagalul meu de 1.000 de euro nu mă mai recunoștea dacă acceptam”

VIDEO EXCLUSIV Sandu Boc, dezvăluiri cutremurătoare: „Am stat la închisoare cu 180 de oameni într-un dormitor cu 3 geamuri! M-au închis pentru că i-am furat nevasta"

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (20)
Rotidana
Rotidana  •  28 Septembrie 2023, 14:59

Un tufalau dar foarte bun fotbalist!Un fel de Florin Piersic de pe gazon...

rilu
rilu  •  13 Iunie 2022, 13:12

Playboy Boc

ceaiuri
ceaiuri  •  17 Martie 2020, 19:54

nu prea se povestesc nici intre..prieteni asa povesti,acum depinde ce zice Corina....3luni sa nu fie decat o noapte

Vezi toate comentariile (20)
Comentează