FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Sfaturi pentru Teja legate de poziționarea în teren a lui Matei: "Acolo dă cel mai bun randament" + Cum se va impune antrenorul la FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 ianuarie 2019 10:38

Ionuț Badea, fostul secund de la echipa națională a României, a povestit că în perioada în care era la FRF l-a urmărit atent pe Florentin Matei, noul jucător de la FCSB, și dezvăluie unde dă acesta cel mai bun randament.

"Matei a fost constant pe lista lărgită a echipei naționale. Tot timpul căutam jucători cu îndemânarea lui, jucători de bandă cu finalizare ca a lui.

E tipul de jucător care-ți dă randament foarte bun în partea stângă și în spatele atacantului, în dreapta mai puțin. Singurele momente care ar trebui să fie îmbunătățite ar fi la partea defensivă, trebuie să facă și partea defensivă. Nu are o explozie foarte mare. Florentin Matei nu are capacitatea nativă de a alerga foarte mult", a declarat Ionuț Badea la TV Digi Sport.

De altfel, Gigi Becali chiar declara la prezentarea jucătorului că în câteva luni acesta va ajunge la echipa națională.

Ionuț Badea a vorbit și despre Mihai Teja: "Autoritatea se câștigă și în alte moduri în afară de a da cu pumnul în masă. El și-a câștigat autoritatea prin disciplina pe care a impus-o. Dacă va continua așa își va câștiga autoritatea. E aceeași situație care s-a întâmplat și cu Dică. Pentru el e un mare bonus că a ajuns la Steaua.

Sper să facă treabă și să câștige titlul, apoi să meargă în cupele europene. Posesia trebuie să fie o consecință a ceea ce face pe teren. Vor fi momente în care nu va avea posesie și momente în care va avea acea posesie. Rămâne de văzut, nu poate garanta nimeni situația asta. Vor fi multe momente în care Steaua va câștiga fără prea multă posesie".

Citește și:

Mihai Teja vrea BLINDAJ: FCSB n-a renunțat la Dan Nistor! Becali trebuie să rezolve transferurile: 3 variante

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează