FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL

Situaţie fără precedent în Liga 1! Consiliul de Administraţie e atacat pe site-ul oficial al Oţelului!

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 iulie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 21 iulie 2012 13:54

Tensiunea atinge cote maxime la Galaţi, după ce echipa riscă o penalizare de opt puncte din cauza unei datorii pe care clubul o are către impresarul Ionel Coduban


Persoanele din club nu mai suportă refuzul Consiliului de Administraţie de a plăti datoria către agent, fapt ce a atras sancţionarea pînă în prezent cu două puncte a echipei, penalizare ce ar putea ajunge pînă la opt puncte pînă la finele săptămînii viitoare. Ca reacţie disperată, site-ul oficial al Oţelului îi atacă direct pe membrii CA printr-un comunicat şi le cer să rezolve de urgenţă situaţia:

"ALARMĂ: NU DISTRUGEŢI OŢELUL

FC Oţelul Galaţi, Campioana României în 2011, traversează o perioadă greu de anticipat, una pe care DOAR propriul Consiliu de Administraţie O POATE GESTIONA, altfel vom fi victimele unui scandal extrem de ruşinos! Încă nu putem crede că PROPRIUL ACŢIONARIAT îşi sabotează echipa de o manieră fără precedent în fotbalul românesc!

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a decis la sfârşitul lunii mai a acestui an ca FC Oţelul Galaţi să înceapă noul sezon al Ligii I cu o penalizare de 2 puncte, clubului nostru interzicându-i-se şi efectuarea de transferuri până la achitarea unor datorii către un impresar şi faţă de unii jucători din propria curte.

FC Oţelul Galaţi dispune de aceste sume şi ar putea scăpa de o sancţiune-record în cel de-al 12-lea ceas. Este nevoie de bunăvoinţa Consiliului de Administraţie şi de plata sumelor restante în REGIM DE URGENŢĂ, adică luni, cel târziu marţi, 24 iulie 2012, altfel de miercuri ne putem trezi cu MINUS ŞASE sau MINUS OPT PUNCTE în clasamentul la zi al Ligii I!

Este o ALARMĂ DE GRADUL ZERO, iar persoanele abilitate trebuie să acţioneze cât încă mai este timp! Vă rugăm, NU DISTRUGEŢI OŢELUL!

FC Oţelul Galaţi"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (27)
bianchi
bianchi  •  22 Iulie 2012, 02:13
Postat de alenb pe 21 Iulie 2012, 22:13

si totusi cum a facut otelul datorie de 1,25 mil euro la un impresar? Putinele transferuri au fost gratis sau pe mai nimica. Suna a scurgere de bani in buzunarele cui?

Impresari aduc jucatori liberi de contract si cer comisioane la vanzarea lor daca acei jucatori confirma si sunt achizitionati de alte cluburi.

boneta26
boneta26  •  21 Iulie 2012, 22:57

si daca se desfiinteaza ce? a fost la galati desfiintata campioana si castigatoarea cupei 3 ani la rand la volei feminin si nu a spus nimeni nimic asa ca ce-o sa se intample daca dispar astia care au castigat doar un campionat si-o supercupa?

alenb
alenb  •  21 Iulie 2012, 22:13

si totusi cum a facut otelul datorie de 1,25 mil euro la un impresar? Putinele transferuri au fost gratis sau pe mai nimica. Suna a scurgere de bani in buzunarele cui?

Vezi toate comentariile (27)
Comentează