FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FCSB 1-0

Stoican era sigur de victoria cu FCSB și a evidențiat doi jucători: "Unul dintre ei a fost îngerul nostru păzitor"

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 noiembrie 2017 22:55

Flavius Stoican, antrenorul lui Poli Iași, a fost foarte fericit la finalul meciului câștigat de echipa sa în fața lui FCSB, scor 1-0.

"E victoria acestor băieți senzaționali, care au luptat până la epuizare. Stadionul a fost prea mic pentru câtă lume a vrut să vină la acest meci. Am obținut victoria alături de acești suporteri minunați.

Și înaintea meciului am declarat că vom bate Steaua. Am reușit asta și sunt convins că nu ne vom opri aici. Am avut azi un portar senzațional, Koselev, un înger păzitor. Panțîru a reușit un gol senzațional, deși e un jucător sub 21 de ani. Vreau să-mi felicit toți jucătorii, nu numai pe cei doi.

Eu sper la play-off pentru că știu ce jucători antrenez. Nu e ușor, dar noi ne jucăm șansa până la capăt. Suntem aproape de play-off și trebuie să rămânem concentrați. Putem bate pe oricine", a declarat Stoican la Look TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
166519390404871
Cristian Gherasim  •  18 Noiembrie 2017, 16:03

Ba Stoicane tu esti penibil rau .Ai facut circ la Cluj pentru un aut,nimic mai mult(cam asta a fost conferinta ta de dupa meci).Acum vii si spui ca erai sigur ca bati Steaua.Pai dupa gol numai norocul a facut sa nu fiti egalati si infranti.Steaua a avut bara,ati scos mingea de pe linia portii ,vreo 2 mingi le-ati vazut si voi in poarta .Erati toti cu fundul in poarta ,olus ca la fiecare degajare a iesenilor se facea intindere musculara si se zbiera 2-3 minute de durere.Trica numai cu ochii pe ceas era din minutul 60 si-si spunea toate rugaciunile cred.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  18 Noiembrie 2017, 14:19

as vrea sa vad aceeasi atitudine a iasiului si cu dinamo,chiar daca in tur i au batut,acum e decisiv pt caini,fiindca pierd sigur cu cfr,si daca pierd si acel meci,chiar sunt zero pt play off,deci stoicane ,demonstreaza ca esti profesionist,dar parca vad,2 autogoluri si un 11m pt caini

sexilian
sexilian  •  18 Noiembrie 2017, 08:49

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează