FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Ce i-a transmis Marius Șumudică lui Edi Iordănescu după scandalul provocat de Adrian Porumboiu » Mesaj și pentru Dan Petrescu

Marius Șumudică
Foto:Imago
Marius Șumudică Foto:Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 august 2021 16:04 / Actualizat vineri, 20 august 2021 17:12

Marius Șumudică a vorbit despre relația cu Edi Iordănescu, antrenor la FCSB, în urma declarațiilor date de Adrian Porumboiu despre cei doi și a ținut să-i transmită un mesaj lui Dan Petrescu, care spunea că se va întoarce la CFR.

După ce Porumboiu l-a atacat pe Șumudică, spunând că Edi Iordănescu este cu 10 clase peste el, antrenorul lui CFR Cluj a ținut să precizeze că are o relație bună cu Iordănescu, aceștia chiar vorbind la telefon.

„Îmi doresc ca Șumi să fie mai bun ca mine, iar eu să câștig la Cluj peste două etape” » Edi Iordănescu, reacție de ultim moment în disputa provocată de Porumboiu
FCSB
„Îmi doresc ca Șumi să fie mai bun ca mine, iar eu să câștig la Cluj peste două etape” » Edi Iordănescu, reacție de ultim moment în disputa provocată de Porumboiu

„Se bucură de aceeași simpatie și din partea mea. Și eu îl respect, mi-a fost secund o perioadă, a lucrat cu mine. Am vorbit aseară la telefon vreo jumătate de oră cu el. M-a sunat după emisiune și am vorbit, dacă vă ajută o astfel de informație. Lucrurile între noi sunt normale, de profesioniști. 

Îl respect, n-am niciun fel de problemă și chiar îl felicit că în perioada asta de când activez la CFR Cluj n-am văzut absolut nimic, nici negativ, nici pozitiv. Băiatul s-a abținut, nu a discutat, cum nici eu nu discut despre ceea ce face el”, a spus Șumudică la conferința de presă.

Răspuns dur pentru Pormboiu

O să fac publice niște mesaje din perioada Vaslui, o să vedeți ce s-a întâmplat atunci în relația Șumudică-Iordănescu-Porumboiu. Atunci o să se convingă toată lumea care e adevărul. Eu nu contest valoarea lui Edi, îl respect, mi-aș dori să fie cât mai mulți antrenori profesioniști în România.
-Marius Șumudică, la emisiunea  „Digi Sport Special”.

Răspuns pentru Dan Petrescu

Antrenorul lui CFR Cluj a ținut să-i răspundă lui Dan Petrescu după ce  „Bursucul” a  anunțat că va reveni într-o zi să antreneze la Cluj.

„Nu comentez ceea ce spun alți antrenor, care au fost aici. Dânșii au fel de fel de păreri, fel de fel de dorințe, văd, de doleanțe… Fiecare e liber să spună ce își dorește. În momentul de față, CFR-ul are antrenor, în numele lui Marius Șumudică, iar Șumudică are o echipă pe care o antrenează și se numește CFR Cluj”, a spus Șumi.

Video. Conferința de presă a lui Marius Șumudică înaintea meciului cu FC Argeș:

Citește alte știri despre CFR Cluj:

Șumudică, nervos la conferința de presă: „Dacă îmi mai puneți astfel de întrebări, o să mă ridic și părăsesc sala”

CFR Cluj, comunicat de ultim moment » Ce spune campioana despre situația lui Marius Șumudică

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1635655800026014
Attila Bokor  •  21 August 2021, 11:23

Inca un esec, si revine Dan. Te-a protejat Copilu, dar nu va putea sa faca inca o data... Cu Dan am avut performanta, si Edi este cu clase peste tine... Dupa CFR - FCSB (la sfarsitul lunii august) vei fi demis...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează