FOTBAL  »  Superliga  »  SIGLA STEAUA

Tot mai aproape de momentul prezentării oficiale a noii sigle a Stelei: "În principiu, culorile vor rămîne roşu şi albastru"

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 09 ianuarie 2015 11:37

Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei, a dezvăluit momentul cînd fanii roş-albaştrilor vor vedea pentru prima oară noile sigle ale echipei şi spune că CSA Steaua nu a mai chemat la discuţii clubul condus de Gigi Becali.

"Culorile le veţi vedea mîine. În principiu o să rămînă roşu şi albastru. La OSIM sînt înregistrate mai multe sigle. O să vedeţi ce siglă am ales, pentru că oricum nu pot să o descriu. Nu va fi vechea siglă, ci una nouă.

Cea veche nu o puteam folosi deoarece de la CSA Steaua nu am mai primit nici un fel de invitaţie la discuţie. Iar cînd am solicitat noi să discutăm, ne-au transmis că nu mai există nimic nou.

Aşa că nu aveam altă soluţie decît să facem altă siglă, ceea ce s-a şi întîmplat. Noi nu am înaintat nici o ofertă pentru că nu aveam ce ofertă să înaintăm", a spus Argăseală, conform Mediafax.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
polistul68
polistul68  •  09 Ianuarie 2015, 16:54
Postat de vlady1990 pe 09 Ianuarie 2015, 12:00

Hai sa fim seriosi, multe echipe si-au schimbat sigla de-a lungul istorie, pana la urma palmaresul este al echipei, tot Steaua se numeste, generalii sunt niste hiene care nu vor decat sa mai stoarca niste bani de la Becali. E o bataie de joc, n-au decat sa-si pastreze sigla, Steaua este aceasta, fie ca unora nu le place, dar Ministerul Apararii nu are bani sa faca o noua echipa si nici nu are voie.

Amice, da, partial ai dreptate..fara Becali, nimni nu stie ce ar fi fost Steaua acuma....dar la procesul cu schimbul de terenuri, Jiji al vostru a spus cu gurita lui, ca au venit 3 generali la el, care i-am propus schimbul, si fiecare general a primit 100.000 de coco...a dat si numele...normal ca nu a avut dovezi, aia nu au recunsocut...acuma te intreb..tu crezi ca genralii aia, nu vor sa-l "faca" pe "jiji al tau " ? fi convins ca vor face TOT ce depinde de ei sa i plateasca inapoi...cind semeni vint, culegi furtuna.

titelb
titelb  •  09 Ianuarie 2015, 14:44
Postat de ungurul_vesel pe 09 Ianuarie 2015, 12:55

Cine a spus ca nu are voie este un idiot.

Pentru necunoscatori (sau urechisti, neinformati, etc) ROAF Art.1. Potrivit Statutului Federatiei Romane de Fotbal se pot afilia la FRF numai structurile sportive cu personalitate juridica legal constituite si recunoscute oficial. Cluburile sportive de drept public nu pot fi membre ale FRF.

herodot777
herodot777  •  09 Ianuarie 2015, 13:44

In 1991 C.S.Steaua a renuntat la sigla dupa care plingeti acum iar cel care a readus aceasta sigla in prim plan a fost Gigi Becali in 2003.Fara gigi Becali aceasta sigla ar fi fost moarta si ingropata inca de acum 24 de ani.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează