FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - INTER 1-3

Trică a fost numit interimar la Craiova, iar din vară ar putea veni Balaci

Ilie Balaci, Balaci, Kazma
Ilie Balaci, Balaci, Kazma

Articol de , - Publicat luni, 03 mai 2010 00:00

Wotte a fost suspendat, ginerele "Marelui Blond" va conduce echipa pînă la finalul sezonului. În vară s-ar putea întoarce chiar fostul lider al "Craiovei Maxima".

Deranj mare în Bănie! Patronul Adrian Mititelu şi-a pierdut definitiv încrederea în antrenorul Mark Wotte şi l-a suspendat ieri din funcţie, nervos că Universitatea a reintrat în hora retrogradării după înfrîngerea suferită sîmbătă, pe teren propriu, 1-3 cu Internaţional Curtea de Argeş.

Nu merge la Piatra Neamţ
Suspendare ce echivalează practic cu demiterea, din moment ce olandezul n-a mai fost lăsat să conducă antrenamentul efectuat ieri de juveţi, la Lunca Jiului, şi nici nu va face deplasarea azi cu echipa la Piatra-Neamţ, pentru meciul de mîine cu Ceahlăul.

În timpul şedinţei de pregătire comandate de cuplul de interimari Eugen Trică - George Biţă, Wotte a fost surprins discutînd de zor într-o cafenea din centrul Craiovei cu secundul său, Corneliu Papură.

Clauza-problemă
Adrian Mititelu nu vrea să-l demită oficial pe batav pentru a nu fi obligat să-i achite clauza de reziliere în valoare de 150.000 de euro! În ianuarie, Mark a semnat pe 6 luni, cu drept de prelungire pe încă un sezon, dacă părţile vor fi mulţumite de colaborare. Salariul său era de 15.000 E pe lună.

"Vorbim în iunie"
Surse autorizate afirmă că Trică doar pregăteşte terenul pentru o revenire triumfală a lui Ilie Balaci în vară. Sub contract cu Al Kazma (Kuweit), antrenorul de 53 de ani a fost sunat sîmbătă noaptea de Mititelu: "Ilie, te rog, hai acasă!". Răspunsul a venit prompt: "Mai am cîteva etape aici, vorbim în iunie. Nu-ţi pot promite nimic".

Balaci a mai antrenat în două rînduri Universitatea, în toamna lui 1998 şi în primăvara lui 2001. Prima oară a demisionat după ce i-a spart arcada lui Huzu, a doua după ce s-a certat cu Gigi Neţoiu, pe care l-a suspectat că a vîndut un meci peste capul său.

2 victorii, 5 remize şi 5 eşecuri e palmaresul lui Balaci în precendentele două mandate la Craiova

27 de schimbări de antrenori au avut loc în sezonul 2009/2010 la echipele din Liga I

"Eu mă consider antrenorul Universităţii Craiova şi trebuie să discut cu patronul Adrian Mititelu"
Mark Wotte, antrenor Craiova

Doar Ungureanu şi Biţă pot sta pe bancă
Mititelu a luat decizia de a-l suspenda din funcţie pe Wotte încă de sîmbătă noapte, cînd l-a sunat pe Mircea Rădulescu, directorul Şcolii Federale de Antrenori. "Mi-a zis că vrea să-l suspende pe Wotte şi să pună un interimar. L-am rugat să ne trimită luni un fax cu intenţiile pe care le are. Trică nu poate sta pe bancă în calitate de antrenor, dar nu-l putem împiedica să conducă echipa din postură de jucător. Craiova îl poate reactiva pe Nicolae Ungureanu, care are licenţa Pro, şi căruia nu i-a reziliat contractul. Chiar şi Biţă, cu licenţa A, poate conduce echipa o lună", a precizat Riciu.

A dat în gropi
Ghinionul i-a urmărit pe trei olteni şi după dezastrul împotriva argeşenilor. Sîmbătă seară, Eugen Trică se afla la volanul maşinii sale pe drumul dintre Strehaia şi Filiaşi. Nu a observat două "cratere" pe şosea, pe care le-a luat în plin, iar jantele s-au spart. În maşină se mai aflau alţi doi fotbalişti ai Universităţii, Buleică şi Barbu. "Bine că nu aveam viteză, altfel se putea întîmpla o nenorocire. Paguba e de vreo 5.000 de euro, dar am asigurare", a spus Trică.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
gicu_de_la_scularie
gicu_de_la_scularie  •  03 Mai 2010, 12:45

bai brutare, tu chiar crezi ca ilie balaci se baga in rahatul asta facut de tine ? pai tu crezi ca o sa mai vina in B ? iti spun de pe acum ce declaratii o sa dai fix peste 1 luna: "am avut ghinion, o luam de la capat, cu trica antrenor, si in 3-4 ani o sa luam iar titlu... in B " :)

 •  03 Mai 2010, 12:24

De ce in articol se scrie ca Balaci mai are cateva etape in Kuwait ? Balaci a fost demis cu doua etape inainte de incheierea campionatului in Kuwait. A pierdut meciul cu Al Naser cu 1 - 0 , si a fost dat afara de la Kazma , pentru ca a pierdut locul 3 intr-un campionat , unde sunt inscrise 8 echipe!!! De ce nu se spune ,asta , pt ca il cheama Balaci ? Aici in Kuwait , mai antreneaza Gheorghita Geolgau , Emil Vladut si Aristica Cioaba .Demisi: Stefanescu,Al Moldovan,Balaci si Ticleanu !

 •  03 Mai 2010, 11:11

Comunicatul de pe site, a fost emis ieri, 02.05.2010.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează