FOTBAL  »  Superliga  »  ANIVERSARE

Tu ne povesteşti cea mai frumoasă amintire legată de Marius Lăcătuş, noi o publicăm în ziar de ziua lui

Articol de GSP - Publicat marti, 01 aprilie 2014 00:00 / Actualizat marti, 01 aprilie 2014 10:50

Marius Lăcătuş împlineşte sîmbătă, 5 aprilie, 50 de ani.

Fostul căpitan şi antrenor al Stelei este un simbol pentru fanii roş-albaştri, şi un exemplu pentru jucătorii români, fiind cel mai de succes fotbalist.

GSP.RO vă invită să istorisiţi cea mai frumoasă amintire legată de Marius Lăcătuş. Noi vom selecta cele mai frumoase poveşti şi le vom publica în ziarul de sîmbătă.

Marius Lăcătuş a jucat timp de 13 sezoane pentru trupa din Ghencea, 1983-1989 şi 1993-2000, iar palmaresul său este unul greu de egalat: 10 titluri de campion din 24 cucerite în 66 de ani de "militari", 7 Cupe al României din cele 20 pe care le au în palmares steliştii.

În plus, cel supranumit " Fiara" are cele mai multe meciuri disputate în cupele europene pentru roş-albaştrii, 72, înscriind de 17 ori. A cucerit Cupa Campionilor cu Steaua, în 1986, în finala cu Barcelona, atunci cînd a şi transformat unul dintre penalty-uri. În 1987, a cucerit şi Supercupa Europei în faţa lui Dinamo Kiev. 

În afara carierei de jucător, Lăcătuş are şi trei mandate de antrenor pe banca Stelei, dar fără să cucerească nici un trofeu. Cel mai aproape a fost în 2008, cînd a ratat titlul la doar un punct distanţă faţă de CFR Cluj.

Care e amintirea cea mai dragă pe care o ai despre Marius Lăcătuş?

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (203)
raduu1cristian
raduu1cristian  •  05 Aprilie 2014, 20:11
Postat de slughita_i_guardiola pe 04 Aprilie 2014, 23:51

ce adulat este...mai ti minte cu demisia cum a fost?:))) sunteti penibili si cu mintea scurta unii stelisti....

intotdeauna ma amuza maimutele fara creier care nu pot avea o imagine de ansamblu. eu vorbesc de FOTBALISTUL Lacatus . ma uimiti de fiecare data dragii mei conationali cand decideti sa aberati la modul voios in incercarea disperata de a va sustine un punct de vedere fara a avea argumente. a spus cineva ca Lacatus este perfect? ca nu are defecte? despre ce vorbim? daca nu ar fi avut acele scapari ar fi trebuit sa ne ingrijoram pt ca insemna ca e robot sau extraterestru. stii ce spui tu? ca per total fotbalistul , antrenorul si omul lacatus a facut lucruri bune si rele in proportie de 90%-10% . as fi fericit daca la romanii obisnuiti acest raport ar fi 50-50 P.S. mandru ca sunt roman

xhthu
xhthu  •  05 Aprilie 2014, 18:56
Postat de polistul68 pe 04 Aprilie 2014, 23:10

Am vazut filmuletul..da, e Moraru, stiu meciul. E clar op intrare criminala..Mai sti vre-un faul dur facut de Moraru ? Eu nu stiu... si daca ai spus ca ai jucat fotbal, iti spun un secret pe care nu il sti, se pare...cele mai urite, cu cea mai mare posibilitate sa-l bagi in spital pe partener, sunt faulturile facute pe piciorul de sprijin...uita-te la mariusica cum intra dor cu talpa, pe genunchiul piciorului de sprijin..intreaba pe unu care a jucat fotbal, si o sa-ti confirme ce iti scriu.

stiu foarte bine asta ,stiu foarte bine si reluarea .... lacatus a fost cu ochii pe minge tot timpul nu pe piciorul adversarului ..e fotbal omule,se intampla ardeleanu a si spus ca lacatus a regretat si l-a ajutat cu bani ,omul a mai jucat ,ce mare chestie . n-am spus ca zidane sau moraru au fost criminali ,doar am vrut sa-ti arat ca in fotbal căcaturi de genul se intampla ,se intra tare cu intentie ,dar scopul e intimidarea nu ruperea piciorului .oricum sincer esti prea obtuz pentru asa o conversatie si pana cand goicoxtea sau gentile nu vor mai fi considerati de spanioli si italieni jucatori mari si apreciati chiar daca au incheiat si ei cateva cariere ,ai o conceptie unic de idioata

danny_xxl
danny_xxl  •  05 Aprilie 2014, 08:40

Golurile din meciul cu URSS de la Copa del Mondo Italia 90

Vezi toate comentariile (203)
Comentează