FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

ULTIMĂ ORĂ » Dinamo vrea doi jucători importanți din Liga 1! A negociat și cu unul dintre cei mai tari stranieri care au evoluat în România

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 iulie 2016 16:20

Ioan Andone a dezvăluit că și-i dorește pe Ionuț Larie și Mario Camora la Dinamo. De asemenea, antrenorul "câinilor" a recunoscut că a avut o discuție și cu Ricardo Cadu.

”Îl avem cu noi pe jucătorul argentinian, care a semnat deja, precum și pe Azer, dar în Slovenia așteptăm și alte achiziții. Sper ca în prima săptămână să mai ajungă un portar și am mai avea nevoie de alți doi jucători. Și cu asta cred că vom finaliza transferurile din această vară.

Sunt interesat de Larie, mă interesează și Camora! Ne interesează jucătorii cu experiență, pentru că tineri avem destui. Am luat legătura cu jucătorii cu care am mai lucrat și pe care i-aș vrea la Dinamo, cum a fost cazul lui Felgueiras, dar v-am spus că în cazul său tratativele s-au încheiat rapid", a zis Andone conform Digi.

...despre Cadu: ”Am avut o discuție și cu Cadu, dar nu s-a concretizat nimic”.

Programul amicalelor lui Dinamo din al doilea cantonament

3 iulie: Dinamo - Dinamo Moscova
6 iulie: Dinamo - Zorya Lugansk
9 iulie: Dinamo - NK Celje
11 iulie: Dinamo - Amkar Perm

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (36)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  02 Iulie 2016, 07:25

Pai, ne-ai cam terorizat... Ca tu scrii, tu raspunzi, si tot prostii e una, dar ce ai cu biata limba romana ca o faultezi in halul asta?

zecs93
zecs93  •  01 Iulie 2016, 22:40
Postat de lapusneanul pe 01 Iulie 2016, 17:24

deci, daca ati adus adus 2 jucatori liberi de contract , alea nu sunt transferuri ? gymd, prostalaul gesepeului....de pe un cont ne spune ca, kone pleaca *** iar de pe alt cont ne spune ca il vrea la caini :)

tu vad ca suferi de prostie in faza terminala, de cate ori sa-ti transmit creier de libelula ca asta e singuru cont activ pe care il am dupa ce cel de gymd mi-a fost banat, se vede ca v-am terorizat rau :)))))))))))))))))

zecs93
zecs93  •  01 Iulie 2016, 22:37
Postat de agentul0007 pe 01 Iulie 2016, 16:55

de elhamed si puljici numai ziceti nimic ? mai vin sau nu ? cred ca nu .

*** astea din conducere ne-au pacalit la transferu lu elhamed, jucatoru isi rezolvase treaba cu impresaru si cu clubu si venea liber de contract, asta insemna ca il transferam definitiv dar cum andone *** are orgoliu de un mic ferguson in devenire atunci totu a picat, pe conducerea *** nu a mai interesat de elhamed si totu sa dus pe apa zambetei !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează