FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR 0-2

ULTIMĂ ORĂ MM a reacționat după ce Gigi Becali a anunțat că l-a lucrat pe Dică! Contre între oficialii FCSB: "Asta i-am spus"

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 decembrie 2018 09:09

Directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a reacționat după ce Gigi Becali a dezvăluit că oficialul echipei i-ar fi spus într-o discuție privată că echipa nu are antrenor. 

MM îl contrazice pe Gigi și a spus exact ce i-a transmis patronului, crezând că e doar o problemă în vestiar. 

"Despre Nicolae Dică i-am spus mereu lui Gigi Becali că e dedicat și lucrează foarte bine, dar, dacă jocul suferă, înseamnă că are o problemă în vestiar.

Asta nu se traduce în “Băi Gigi, n-avem antrenor.” Dacă n-aveam antrenor, n-ajungeam în primăvara europeană, nu spulberam Plzen, nu băteam Lazio", a scris MM Stoica pe pagina sa de Facebook 

screenshot 2018 12 23 at 09.09.28

  • FCSB a pierdut meciul cu CFR Cluj de pe teren propriu, scor 0-2. Ardelenii s-au distanțat la 6 puncte de bucureșteni. 

Citește și:

FCSB - CFR CLUJ 0-2 // Declarații șocante ale lui Gigi Becali: "MM mi-a tot spus: «Băi Gigi, nu avem antrenor». Dar nu l-am ascultat"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (51)
bogdangeorge84
bogdangeorge84  •  24 Decembrie 2018, 00:03

Va salut! Revin cu un comentariu. Bre nea Gigi, daca nu erai asa de suparat ca am pierdut, vedeai ca vina ESTE a dumitale, nu e Dica vinovat, nici Meme cel Sur ( a pocnit un suporter pentru Dica), tu esti de vina, tu ai recunoscut LA meciul cu Rapid Viena. Imi pare rau ca iti spun, dar de data asta , aproape de Craciun, nu ai fost in stare sa ierti si sa nu arunci cu noroi in cel pe care tu ai spus ca il iubesti/placi ca om, iar e vina e a dumitale. Unde este iertarea ? De ce nu intrebi jucatorii daca vor sa plece Dica? Anul 2018 a fost un an greu, fara noroc ,fara sansa , poate prea greu, umbrit de 2017. Dupa acest an greu, dus de Dica antrenor,desigur alaturi de toata conducerea clubului, merita el si jucatorii sa fie certati de dumneata? Echipa nu a avut noroc,sansa....Unde e iertarea nea Gigi? explica-mi si mie....

mosvasile
mosvasile  •  23 Decembrie 2018, 16:47

Mananca ce nu trebuie!

1204128189733953
Mora Vasile  •  23 Decembrie 2018, 16:00

in concluzie trebuiau elimnati toti jucatorii cfr-ului,antrenorul.maseurul,doctorul,soferul, etc..,probabil asa ati fi castigat!

Vezi toate comentariile (51)
Comentează