FOTBAL  »  Superliga  »  OFERTĂ

ULTIMĂ ORĂ Ofertă pentru Mirel Rădoi de la un club de play-off + răspunsul fostului jucător și antrenor de la FCSB

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 iunie 2018 21:32

Mirel Rădoi ar fi fost ofertat de Ioan Niculae pentru a-i lua locul lui Gigi Mulțescu, anunță ProX, care totodată susține că fostul căpitan al Stelei a refuzat oferta.

Deocamdată Gigi Mulțescu recunoaște că n-a semnat prelungirea, însă șansele ca acesta să mai continue sunt destul de mici.

"Nu pot spune că s-a încheiat definitiv. N-am încheiat oficial. Şi nici n-am auzit să fie vreo discuţie cu altcineva", a admis Gigi Mulţescu conform TV Digi Sport.

În acest moment Mirel Rădoi ocupă postul de manager sportiv la naționala U21. Fostul mijlocaș cu 67 de meciuri la națională a mai avut o ofertă, de a prelua același post, dar la naționala mare, după ce Adrian Mutu a plecat la Voluntari. A refuzat și această propunere.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează