FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un jucător de la Dinamo a fost la un pas să se lase de fotbal: "Niciodată nu mi-am dorit să joc pe acest post"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 iunie 2017 11:13

Laurențiu Brănescu, goalkeeper-ul celor de la Dinamo, a povestit cum, în perioada junioratului, a fost la un pas să se lase de fotbal, nemulțumit că antrenorul său nu îl lăsa să joace pe postul de fundaș.

"Sincer, nici eu n-am vrut să fiu portar, niciodată nu mi-am dorit, dar așa a fost să fie. M-am lăsat de fotbal câteva luni, pentru că nu mă lăsa antrenorul meu. Îl chema Emil Popescu, iar el nu mă lăsa să ies din poartă. Mie nu-mi plăcea absolut deloc să stau în poartă, mi-era frică de minge, eram foarte fricos când eram mic. La un moment dat, am plecat la alt club, la Oltchim Râmnicu Vâlcea, și m-a lăsat să joc fundaș central.

Când am trecut la juniori B, la 16 ani, deja debutasem la Vâlcea, care ma băga prima repriza în poartă, a doua pe teren, și țin minte că la un meci cu FC Arges, cu juniorii, a venit domnul Ianovschi, marele antrenor Ianovschi, si mi-a zis că nu fac bine ce fac: «Tu trebuie să stai doar în poartă, că doar acolo în poată o sa ajungi cineva»", a declarat goalkeeper-ul, la TV Dolce Sport.

Laurențiu Brănescu evoluează pentru Dinamo din vara lui 2016, fiind împrumutat pentru un an și jumătate de la Juventus Torino.

În sezonul recent încheiat, Brănescu a apărat în 19 partide în toate competițiile, încasând 25 de goluri.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează