FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Vadim Rață: „De ce să-mi fie frică la FCSB? Mă bate nea Gigi?”

Vadim Rață, noul fotbalist al celor de la FCSB
Vadim Rață, noul fotbalist al celor de la FCSB

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 august 2022 13:32 / Actualizat sambata, 13 august 2022 14:48

Vadim Rață (29 de ani), noul mijlocaș al celor de la FCSB, a vorbit despre transferul la roș-albaștri.

Rață este al 9-lea transfer al celor de la FCSB în această vară, Gigi Becali plătind 300.000 de euro celor de la Voluntari. Mijlocașul a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre primele impresii după mutare.

Nicolae Dică trage un semnal de alarmă înaintea meciului cu Chindia: „Nu vom câștiga doar dacă suntem prezenți pe teren! Trebuie să dăm 100%”
FCSB
Nicolae Dică trage un semnal de alarmă înaintea meciului cu Chindia: „Nu vom câștiga doar dacă suntem prezenți pe teren! Trebuie să dăm 100%”

Vadim Rață: „Cel mai important moment al carierei mele”

„De când am venit în România, am făcut pași mici, dar corecți. Sunt bucuros că am atras atenția celor de la FCSB. Mă bucur că sunt aici. Nu sunt surprins, știam de acum 5 zile că sunt interesați de mine. Uite că s-a făcut. Am avut emoții foarte mari, le am și acum. 

E un club important în România, e ceva important și pentru cariera mea de fotbalist, un pas foarte mare. Sper să fac față și să aduc un plus echipei. Da, e cel mai important moment al carierei mele, cel mai important pas. Nu am de ce să-mi fie frică de ceva. 

M-aș teme doar de o nereușită, vreau foarte mult să-mi reușească acest lucru. Știți cum e când te muți la un club nou, tot timpul apare ceva. Cum te încadrezi în colectiv, până te acomodezi. Am văzut că sunt băieți buni aici, am făcut primul antrenament azi și mi s-a părut că l-am făcut bine”, a declarat Vadim Rață în cadrul unei conferințe de presă.

Vadim Rață, despre criticile lui Becali: „De ce să-mi fie frică? Mă bate nea Gigi?”

Întrebat dacă se teme că finanțatorul Gigi Becali îl va critica în presă, Vadim Rață nu a ezitat să răspundă.

De ce să-mi fie frică? Mă bate nea Gigi? Știu că mai iese prin presă dar voi încerca să îi dau cât mai puține șanse să mă critice. Nu vreau să mă opresc aici, poate voi pleca și afară. 

Mai am puțini ani de jucat fotbal. Prefer campionatul Germaniei, acolo se practică un fotbal agresiv cu pressing total pe tot terenul, exact ceea ce mă caracterizează pe mine. Am 2 ani contract și sper să savurez din plin acest timp. Au fost la fel de mari emoțiile când am semnat contractul ca atunci când am dat gol cu Franța”, a mai precizat mijlocașul. 

Abia am realizat ce înseamnă acest transfer, încă nu m-am gândit la faptul că pot prinde grupele Conference League. E un pas important pentru orice fotbalist să joci în Conference, îți crește valoarea, cota de piață.

A fost o atmosferă senzațională (n.r. - la meciul cu Dunajska Streda). Și la televizor s-a simțit acea energie pe care fanii o trimiteau din tribună. Îi așteptăm în număr mare la toate meciurile, și la asta din campionat și în cupele europene, sper să ne susțină.

- Vadim Rață, mijlocaș FCSB

Am discutat de o săptămână de el, am zis că-l doresc. Este un jucător important pentru mine, ne poate ajuta. E un jucător cu experiență, joacă în echipa națională a Moldovei. Pe faza ofensivă poate să facă diferența, de asta l-am dorit.

- Nicolae Dică, antrenor FCSB

VIDEO Dică despre confruntarea cu Chindia Târgoviște: „În mod normal, moralul ar trebui să fie decisiv

Citește alte știri din Liga 1: 

Aleargă mult, dar se rup încontinuu » FCSB, cu infirmeria plină după meciul cu DAC

Cum judecă Becali transferurile la FCSB » Explică de ce l-a dat pe jucătorul de 2 milioane de euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
anti_fcsb_superliga_psg_bayern
anti_fcsb_superliga_psg_bayern  •  13 August 2022, 20:52

O sa ii fie distrusa cariera de catre cioban la FC Fecesebeaua Berceni.

razesul
razesul  •  13 August 2022, 19:38
Postat de razesul pe 13 August 2022, 15:33

jiji isi diversifica "investitiile", de la *** , a trecuta la ***

de cand cuvintele *** sunt considerate ofense??

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

maradona79
maradona79  •  13 August 2022, 17:40
Postat de cr_portal pe 13 August 2022, 15:57

Ăsta de-abia a sosit și cică ar fi bun un transfer în Germania, acolo este de el.

Si daca te uiti pe CV-ul o sa vezi un jucator care n-a avut loc la Sherif Tiraspol. Iar fecesebistii il prezinta ca mare scula.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează