FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BOTOȘANI

Nu concepe să piardă cu Dinamo: „Înseamnă că ar trebui să mă ocup de altele! Merg la ei să-i bat”

Etapa trecută, Dinamo a obținut primul punct din acest sezon // foto: Imago Images
Etapa trecută, Dinamo a obținut primul punct din acest sezon // foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 12 august 2023 16:06 / Actualizat sambata, 12 august 2023 16:15

Valeriu Iftime, finanțatorul de la FC Botoșani, nu concepe să piardă meciul de campionat cu Dinamo, programat luni, 14 august, la ora 20:30.

Cu Marius Croitoru revenit la cârma echipei, deși în acte figurează doar ca antrenor secund, FC Botoșani nu are un început lin de sezon. Moldovenii au obținut doar două puncte în primele patru etape și întâlnesc în următoarea rundă singura echipă din campionat cu o zestre mai săracă, Dinamo.

Iftime nu concepe să piardă în fața nou-promovatei, deși Dinamo va avea statutul de gazdă, meciul urmând să se joace la București, pe „Arcul de Triumf”.

FCU Craiova l-a dat afară după 5 etape din noul sezon » Mititelu se declarase nemulțumit: „Au trecut toate mingile pe lângă el”
FCU CRAIOVA
FCU Craiova l-a dat afară după 5 etape din noul sezon » Mititelu se declarase nemulțumit: „Au trecut toate mingile pe lângă el”

Valeriu Iftime, înainte de Dinamo - FC Botoșani: „Ar însemna că n-am față de Liga 1”

„Va fi un meci greu, dar dacă mă bate și Dinamo, mă bate și Galațiul, înseamnă că nu am față de Liga 1, că ar trebui să-mi văd de altele sau să fac altceva în clubul ăsta. Ar însemna că ceva este în neregulă, că nu e bun antrenorul, nu am lot bun sau pur și simplu atât pot oamenii, iar atunci ar fi nevoie de schimbări.

În momentul ăsta nu este atât de grav, dar sigur, mă duc la Dinamo să-i bat, nicidecum să mă «execute» Dinamo. Dar știți că fotbalul nu este așa ușor.

Oamenii au spectatori, este o emulație acolo, iar dacă ești neatent, iei un gol prostește, îți mai dă arbitrul cu VAR-ul în cap...”, a precizat Iftime la „DigiSport Matinal”.

Alături de Oțelul Galați, Dinamo și FC Botoșani sunt singurele formații din SuperLigă fără succes în acest început de sezon.

În sezonul 2021/2022, ultima dată când s-au înfruntat cele două formații, FC Botoșani a câștigat ambele partide din sezonul regulat, 2-1 tur, 4-0 retur, dar a fost învinsă în play-out, 2-3.

Mai multe știri din SuperLigă:

Situație incredibilă înainte de Rapid - Petrolul! Jandarmeria le cere unor fani ploieșteni să nu vină la meci, deși au bilete

Reghecampf a lăsat mască un reporter: „E de 3 ori mai scumpă decât mașina mea. Care este motivul?”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (29)
boierasul
boierasul  •  13 August 2023, 20:02
Postat de retribution pe 13 August 2023, 19:38

boieras este fraierash. ha ha ha

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

retribution
retribution  •  13 August 2023, 19:39
Postat de rocky3 pe 12 August 2023, 23:37

Dinamo-Botosani= derby-ul suferinței! ;)))

suferintei? daca bate botosani pe vitan barzesti cum este normal si petrolu isi face jocul cu clona fc r si castiga,clona fc r pica sub botosani.

retribution
retribution  •  13 August 2023, 19:38
Postat de boierasul pe 12 August 2023, 20:39

La ce nivel de Inteligența are tipul, să nu fii surprins dacă nu cumva este chiar tipul din redacție care se ocupa cu cenzura)))

boieras este fraierash. ha ha ha

Vezi toate comentariile (29)
Comentează