FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Verdict sumbru pentru Steaua: "Cîştigă titlul fără probleme, dar cu Champions League e altă poveste"

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 martie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 08 martie 2015 16:16

Viorel Hizo, fostul tehnician al celor de la FC Vaslui, a vorbit despre şansele Stelei de a ajunge în grupele Champions League după ce a pierdut în această iarnă 3 dintre cei mai importanţi jucători ai clubului.
"Într-o echipă bună, ai probleme cînd îţi pleacă 3 jucători. Szukala şi-a făcut treaba acolo în spate, Keşeru a dat o grămadă de goluri, plus Sînmărtean. Deci un jucător de creaţie, unul de finalizare şi un fundaş, cîte unul din fiecare compartiment.

A dispărut cam ce a fost mai bun la Steaua, nu se poate să nu lase urme. Cine a venit deocamdată nu se ridică la acelaşi nivel. Nu cred că Steaua are vreo problemă să cîştige campionatul, chiar dacă Petrolul s-a apropiat. Dar este greu cu actuala echipă să se califice în grupele Champions League", a declarat Hizo pentru Dolce Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (79)
europaaa
europaaa  •  08 Martie 2015, 20:28
Postat de biancocelesti pe 08 Martie 2015, 19:16

Steaua avand un coeficient foarte bun si fiind cap de serie, macar are sanse sa ajunga in grupe lucru ce nu se intampla cu celelalte echipe din Romania. De iesit din grupe nu se poate discuta decat cel mult de un loc de EL .

are sansa porcului de craciun

sange_alb.rosu
sange_alb.rosu  •  08 Martie 2015, 19:46

Pai si trebuia sa vina cineva sa ne spuna un lucru evident pentru oricine?

florica_din_racaciuni
florica_din_racaciuni  •  08 Martie 2015, 19:35
Postat de maricel_berlin pe 08 Martie 2015, 19:26

Moșule , uite-l pe Maricel cântând la flaut (fară gușă , că nu-i trecut de 0:00) . s://www.youtube.com/watch?v=ePDT1eXX698 Are talent Răcăciuneanul nostru nu glumă !

El e. Și el ne minte că șade în Germania!

Vezi toate comentariile (79)
Comentează