FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU - CFR 0-1

VIDEO Campioana scufundată » Astra pierde și cu CFR, 0-1 și riscă să termine ultima în play-off! Clujenii speră la locul 2

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 aprilie 2017 10:19

Fără a avea un joc strălucit, CFR Cluj s-a impus pe terenul Astrei, scor 1-0. Giurgiuvenii par condamnați să ocupe ultimul loc în play-off.

VEZI VIDEO!

Ciprian Deac a înscris unicul gol al meciului în minutul 51 cu un șut plasat la colțul lung. Șumudică a început jocul fără câțiva fotbaliști importanți.

Este vorba despre Săpunaru, Junior Morais, Seto și Fabricio. În afara ultimului, toți ceilalți au intrat pe parcurs, fără vreo schimbare pe tabelă.

CFR Cluj a urcat pe locul 3, cu 33 de puncte, depășind-o pe Dinamo, care joacă în această seară cu Craiova. Astra e ultima, cu doar 26 de puncte.

6 goluri 
a marcat Deac în 2017, fiind la egalitate cu Alibec și Nemec 

FINAL ASTRA GIURGIU - CFR CLUJ 0-1 (C. Deac 51) 

VEZI LIVETEXT PARTIDA

Echipele de start:

Astra: Iliev - Moise, Oros, Geraldo, Nicoară - Lovin, Boubacar - Ioniță, Florea, Teixeira - Buș

Rezerve: Boșneag, Fabricio, Săpunaru, Morais, Takayuki, Pițian, Balaure

CFR Cluj: Marc - Rus, Larie, Horj, Peteleu - Păun, Gomelt, Tiago Lopes - Deac, D. Roman, Omrani

Rezerve: Vâtcă, Nascimento, Mureșan, Bud, Sorsa, Sîrbu

 
 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (8)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  22 Aprilie 2017, 22:58

ninel si a demonsrat valoarea,obiectivul lui e doar sa o bata pe fcsb,echipa de locul 10 aceasta astra fara alibec,ala i a luat titlul acestui neom,si sa lasa vrajeala ca ne a facut el campioni,fiindca era logic sa joace corect cu asa ,acum 2 ani

haideusicfr
haideusicfr  •  22 Aprilie 2017, 21:26

In poza este Juan Carlod Ruiz .Cel caruia i-a luat locul Deac. Nu zic faptul ca Deac nu e jucator bun .Este ,dar si Ruiz. In plus ,alaturi de ruiz jucau Nouvier, Nascimento ,Bud.Niciunul nu mai joaca mare lucru. Brazilienii il tineau rezerva pe Falcao. Cel mai bun .La un Mondial.Intrebai ,antrenorul a raspuns: joaca echipa !

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  22 Aprilie 2017, 21:02

Guralivul asta de Ninel o tine langa cu ”Astra 2”. O fi uitat cum a venit el de la Chiajna la Giurgiu. Nu singur, ci cu Lovin, D. Florea, R. Alves, Al. Stan, Boldrin si Wellington: Deci Astra = Chiajna 2?...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează