FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Florin Prunea, la 6 ani de la controversatul FCSB - Viitorul 2-5: „Am vorbit cu Anamaria Prodan și Reghecampf, toate se plătesc în viață!”

Laurențiu Reghecampf și-a dat demisia după acel meci, dar a revenit imediat asupra deciziei // FOTO: Arhivă GSP
Laurențiu Reghecampf și-a dat demisia după acel meci, dar a revenit imediat asupra deciziei // FOTO: Arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 martie 2019 11:04

Controversatul meci FCSB - Viitorul 2-5, din primăvara lui 2013, a rămas în continuare proaspăt în memoria lui Florin Prunea. Fostul portar a fost marele perdant al acelui final de sezon, în care Poli Iași, echipa la care era președinte, a retrogradat după ce Viitorul s-a impus categoric în Ghencea. 

La aproape 6 ani distanță, Florin Prunea a dezvăluit la GSP Live dialogul pe care l-a avut cu Anamaria Prodan și soțul ei, Laurențiu Reghecampf, antrenorul roș-albașrilor de la acea vreme. 

„Toată lumea știe ce s-a întâmplat. Am vorbit cu Reghecampf și Anamaria Prodan după acel meci. Le-am spus că toate lucrurile se plătesc la un moment dat în viață. Noi am retrogradat, dar nu pe mâna noastră. N-am deschis subiectul niciodată cu Gică Hagi”, a spus Florin Prunea, la GSP Live.

Caseta meciului 

CE ZICEA Gigi becali DUPĂ ACEL MECI:

"Da, păi sunt fericit. Nu? Hai să vă spun un lucru. Eu nu fac aranjamente, ăsta nu a fost niciun aranjament, niciun blat. Dar eu am voie să mă bucur pentru nașul meu. Așa am simțit! Care e problema, nu mai am voie să-mi exprim sentimentele? Echipa campioană, lejer, relaxat, probabil a văzut și galeria care striga 'Gică Hagi! Gică Hagi!' A fost o chestiune de bun simț, asta s-a întâmplat în seara asta.

N-au jucat nici ei la turație maximă (n.r. rezervele Stelei). Campioni sunt. Le era și lor jenă de Dică, au fost niște chestii de omenie. Dar nu blaturi! Nu poate să mă oprească nimeni să mă bucur pentru nașul meu. Mi-a fost frică să nu egalăm la 1-4. Doru Bratu e cel mai bun băiat!"Becali după meci 

Vezi și: EXCLUSIV Acuze grave la un an de la alegerile de la FRF: „Lupescu a pierdut alegerile pentru că n-a dat bani! S-au dat milioane de euro cu o seară înainte”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
bettina46
bettina46  •  09 Martie 2019, 14:48

Faci ce faci si iar te iei de Hagi!

gerularupeimana
gerularupeimana  •  09 Martie 2019, 01:46

Pruneo, dar Hagi a vorbit cu tine in 94 cand ti-ai batut joc de munca lui si a celorlalti colegi, cand ti-ai batut joc de toti suporterii din Romania?

gigi_becali_9
gigi_becali_9  •  09 Martie 2019, 01:13
Postat de Daniel Buriu pe 09 Martie 2019, 01:07

Viitorul, uitase de cand nu mai batuse pe nimeni, si ce sa vezi, in doua etape bate pe Steaua si Dinamo!!?? Fara cele 6 puncte, erau in B. Usor uitam!

Ce vrei sa spui ? Si Steaua si Dinamo au jucat cu titularii, Reghe chiar a schimbat ofensiv cand a foat condusa ( i-a bagat pe Adi Popa si Rusescu in locul a 2 fundasi ( Rapa si Georgievschi ). E adevarat insa ca Steaua era deja campioana, gandul lor era la Champions League...

Vezi toate comentariile (33)
Comentează