FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - CFR CLUJ 2-1

VIDEO+FOTO Nici Conceicao nu îi ajută » CFR Cluj a pierdut pe terenul lui FC Botoșani, scor 1-2

Foto: Ionuț Tabultoc +19   FOTO
Foto: Ionuț Tabultoc

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 decembrie 2015 14:56

FC Botoșani a învins pe teren propriu CFR Cluj, scor 2-1, în etapa a 22-a din Liga 1 și moldovenii au urcat pe locul 10, cu 23 de puncte, la egalitate cu formația ardeleană.

Vezi desfășurarea liveTEXT

FC BOTOȘANI - CFR CLUJ 2-1
A marcat:
Ngadeu 30, Fulop 45+2 / Cristian Lopez 79

Vezi VIDEO cu golurile partidei

Băieții lui Cristi Pustai au deschis scorul în minutul 30, cînd Ngadeu a reluat perfect cu capul o minge venită din corner de la Martinus.

Botoșaniul și-a majorat diferența în prelungirile primei reprize, după o acțiune personală a lui Martiuns, care a driblat în careu și i-a pasat lui Fulop, acesta din urmă marcînd în poarta lui Vîtcă.

Scorul final a fost stabilit de Cristian Lopez, în minutul 79, după un șut de la marginea careului de 16 metri. Astfel, FC Botoșani a ajuns la 3 victorii consecutive, aceasta fiind prima din istoria moldovenilor cu CFR.

Trupa lui Sergio Conceicao, antrenor care e la primul meci de la revenirea la CFR, a presat mai mult pe finalul partide, însă fără nici un rezultat pe tabela de marcaj.

Echipele de start:

FC Botoșani: Pleșca - Dimitrov, Ngadeu, Miron, Acsinte - Bordeianu, Vașvari - Martinus, Cabrera, Fulop - Hadnagy

CFR Cluj: Vîtcă - Tiago Lopes, L. Goian, A. Mureșan, Camora - Petrucci, Gomelt - Jakolis, Cristian Lopez, Vitor Bruno - Filipe Nascimento

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
749913671784643
Razvan Marcel  •  14 Decembrie 2015, 00:02

Draga CFR,a luat bataie cum trebuie,o faza au avut si au marcat,dar si comentatori au zs ca trebuia sa fie un scor mai mare,si daca dadea penalty clar si eliminare,vream sa ia bataie mult mai mare,am zs de cand a inceput ca bate Bt.

caminero
caminero  •  13 Decembrie 2015, 23:46

Îmi place scorul. Cu ocazia asta se cam știu primele patru calificate în playoff, indiferent de punctele alea 6 recuperate sau nu ale lui Chefere: Astra (100%), Viitorul și Dinamo (95%) și Pandurii (90%). Căci trebuie să fii complet imbecil să pierzi un avans de 10 sau 11 puncte cînd mai sînt doar patru etape ... Și dacă mîine finul e omenos, FCSB fac și ei 8 puncte avans și sînt calificați 75% ...

samertx
samertx  •  13 Decembrie 2015, 22:25
Postat de bvd_magheru pe 13 Decembrie 2015, 22:19

Traim timpuri noi . Mergem in pas cu lumea . Cu America. Cu faceboocii . Ardeleanca aia din Satu Mare e fericita . Pe timpul lui Nea Nicu nu putea sa se casatoreasca cu masina de cusut pe care scrie MADE IN TUNIS si sa mai si devina o islamista convinsa . E mai normal asa . Acum . Iar ma acuza astia ca sunt nostalgic dupa anii 70 . Stiu in curind se va rezolva conflictul din Ucraina . Aveti rabdare .

Cine-i sătmăreanca? Că ești îndrăgostit lulea! :))

Vezi toate comentariile (19)
Comentează