FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VIITORUL 1-2

VIDEO+FOTO Viitorul e prezent! Trupa lui Hagi revine spectaculos, o bate pe Dinamo în "Groapă" și devine prima echipă calificată în play-off!

Foto: Alex Nicodim +14   FOTO
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 februarie 2017 18:24

FC Viitorul a învins-o pe Dinamo în "Ștefan cel Mare", la redeschiderea Ligii 1, scor 2-1, după execuții de senzație ale jucătorilor ambelor tabere. Trupa lui Gheorghe Hagi e prima echipă calificată matematic în play-off-ul Ligii 1.
liveTEXT / VIDEO

"Câinii" au început în forță și după 14 minute înscriau prin Nemec, dar atacantul dinamovist s-a aflat în poziție de ofsaid și reușita sa a fost anulată.

793218-vlcsnap-2017-02-04-20h16m36s226.png
*Captură TV Dolce Sport

Dan Nistor a deschis scorul în minutul 20 cu un șut fantastic de la 25 de metri: mingea a lovit bara din dreapta lui Rîmniceanu și a intrat în poartă.

Elevii lui Gheorghe Hagi au restabilit egalitatea în minutul 64, când Neluț Roșu i-a pasat în fața porții lui Boli, iar acesta a înscris cu un șut din prima.

Florinel Coman a fost cel care a adus cele trei puncte în tabăra Viitorului cu un șut de la aproximativ 20 de metri sub bară, la care Brănescu n-a mai avut nicio reacție.

Pe lângă înfrângere, Dinamo a suferit și trei pierderi grele. Nistor și Marici au ajuns la 4 cartonașe galbene și vor sta în următoarea etapă cu Concordia Chiajna. În prelungirile partidei, Dudea a văzut  al doilea galben și a fost trimis la cabine!

Astăzi a debutat la Dinamo Thaer Bawab, care a intrat în minutul 82 în locul lui Ceccarelli. Fostul vârf al Stelei n-a ieșit deloc în evidență în puținele minute jucate.

Viitorul rămâne lider în Liga 1 și acumulează 45 de puncte după 22 de etape, fiind la 5 lungimi de urmtoarele clasate CSU Craiova și Steaua, însă roș-albaștrii au un meci în minus. De partea cealaltă, Dinamo e pe 5, cu 32 de puncte.

DINAMO - VIITORUL 1-2  (VIDEO)
Au marcat: Nistor 26 / Boli 64, Fl. Coman 78
Eliminare: Dudea 90+3 al doilea galben

 

 
 

 

Echipele de start:

Dinamo: Brănescu – Ceccarelli, Nedelcearu, Marici, St. Filip – D. Nistor, Dudea, Palici (cpt) – Hanca, Nemec, Mahlangu.
Rezerve: Penedo Cano – M. Popescu, Corbu, Bawab, D. Popa, M. Oliva, Vl. Olteanu.
Antrenor: Ioan Andone

Viitorul: Rîmniceanu – Benzar (cpt), Țîru, Boli, Cr. Ganea – I. Vână, Nedelcu, Purece – A. Chițu, Morar, G. Iancu.
Rezerve: Buzbuchi – Ad. Dumitrescu, Fl. Coman, Casap, Cicâldău, Hodorogea, N. Roșu.
Antrenor: Gheorghe Hagi

Arbitru: Ovidiu Hațegan (Arad)
Asistent 1: Octavin Șovre (Oradea)
Asistent 2: Miclos Nagy (Cluj-Napoca)
Rezervă: Florin Andrei (Tg. Mureș)
Observator LPF: Octavian Goga (Brașov)
Observator CCA: Augustus Constantin (Rm. Vâlcea)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (239)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  05 Februarie 2017, 08:12

Am facut super transferuri si ne-am dat seama imediat. Si Palici va ramane pentru ca nu vrea sa schimbe colectivul si pe domnul Negoita care e om bun. Lucrurile la Dinamo sunt spre bine si incercam sa castigam cele 3 competitii in care suntem angrenati: Cupa RIN, Cupa Tocanita si Cupa Lici si Fara Palici. Avem cea mai principala coregrafie si e bine. Hei, hei!

zecs93
zecs93  •  05 Februarie 2017, 03:22
Postat de randoom_._ pe 05 Februarie 2017, 01:24

dinamop aka rusinea romaniei strikes back.

Cat despre meci, suntem prosti prostilor, nu am putut conserva rezultatu de 1-0, mereu luam goluri stupide, mereu ne bagam cu fundu in poarta cand dam gol primii ,suntem jalnici, andone pleaca bai nene, tu vei fi primu antrenor care ne duce la retrogradare in play-outt !! Daca ai decenta, maine la prima ora iti prezinti demisia !!! Nu se mai poate, esti o carpa acolo in functie, ai dat din cap ca te descurci daca iti pleaca lazar si rotariu si uite, ti-ai dat golgheteri si ne-ai incurcat cu stalpu ala de telegraf pe nume nemec care azi cred ca a avut cel mai prost meci al lui de cand e la DInamo !!! Ai facut din jucatorii adusi de Rednic ( care jucau forta in mandatu puriului) de nerecunoscut cu tine pe banca, pleacaaaaaa,gataaaaaaaa, pana aici !!! Dinamo nu prinde playoffu ascultati la mine !!!

zecs93
zecs93  •  05 Februarie 2017, 03:20
Postat de randoom_._ pe 05 Februarie 2017, 01:24

dinamop aka rusinea romaniei strikes back.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (239)
Comentează