FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - CONCORDIA CHIAJNA 3-1

VIDEO Gaz Metan revine spectaculos în repriza secundă și o execută pe Chiajna, 3-1, egalându-le în clasament pe CS U și Viitorul

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 noiembrie 2016 17:02

La meciul cu numărul 250 pentru Cristi Pustai ca antrenor în Liga 1, Gaz Metan s-a impus pe teren propriu cu Concordia Chiajna, scor 3-1.

VEZI LIVETEXT

VEZI VIDEO

Meciul a început prost pentru gazde, care au primit gol în minutul 27 de la Ciobanu. Oaspeții au rămas în 10 în minutul 57 când Koenders a fost eliminat.

De aici a început dezastrul pentru ilfoveni. Axente (59), Llullaku (67) și din nou Axente (72) au înscris pentru Gaz Metan, care s-a impus și a câștigat 3 puncte importante.

Ultimele două reușite au venit din pasele lui Eric, care a ajuns la 5 pase de gol, fiind pe primul loc, la egalitate cu Hanca și Zlatinski.

Pentru Gaz Metan este al 10-lea meci consecutiv în Liga 1 fără înfrângere. Are 30 de puncte și este cu doar 3 în urma Stelei. De asemenea, acum este la egalitate cu CS U Craiova și Viitorul. 

Echipele de start:

Gaz Metan Mediaș: Pleșca - Crețu, Susnjar, Trtovac, Rugasevic - Bic, Zaharia - Munteanu, Eric De Oliveira, Llullaku - Axente

Concordia Chiajna: Bălgrădean - Koenders, Albu, Tincu, Bucurică - Roșu, Raul Costin - Grădinaru, Cristescu, Ciobanu - Răducanu

 

 
 

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (2)
observator_federal
observator_federal  •  26 Noiembrie 2016, 20:18

Dinamo, CFR, Astra si Craiova se vor lupta pe 3 locuri ramase pentru Play-Off? Se pare ca Viitorul (figuranta penibila in Play-Off anul trecut) si Gazul vor insoti pe FCSB in etapa finala a campionatului; lor nu li se pun piedici ci sunt ajutate. Ce campionat mioritic avem, ce machiavelisme ieftine de indivizi cu cazier in fotbalul nostru (profesionist...)

1651745445083839
Gheorghe Dragan  •  26 Noiembrie 2016, 19:21

sa castigi cu arbitru nu-mi pare cinstit, sper sa reziste concordia pana la sfarsit si sa castige meciul din deplasare.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează