FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - PANDURII 1-2

VIDEO Ieșire deplasată a lui Șumudică! A ameninţat un reporter după eşecul cu Pandurii: "Să mă ocoleşti! Să nu mai vii la Giurgiu niciodată!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 septembrie 2015 22:50

Marius Șumudică, antrenorul Astrei, și-a pierdut cumpătul la interviul acordat la DigiSport, televiziune ce deține drepturile TV ale Ligii 1, după meciul cu Pandurii, scor 1-2.,

Întrebat dacă el a decis ca Boldrin să execute penalty-ul Astrei din prima repriză, deși Enache luase inițial balonul, Șumudică l-a luat la rost pe reporterul DigiSport: ”Asta te interesează pe tine acum? Asta te interesează? Ce ți s-a părut? Eu am spus să execute Boldrin, ești mulțumit?”.

Click aici pentru VIDEO!

Șumudică a fost deranjat de o nouă întrebare referitoare la Enache, care a părăsit terenul nervos fără a mai traversa terenul și a mai trece prin dreptul băncilor. În plus, pe foaia de joc Enache era trecut drept căpitanul echipei, însă banderola a ajuns la Găman.

Dacă vrei să te cerți cu mine în momentul de față greșești. Toate întrebările pe care mi le pui sînt cu tentă! Era 2-1 cînd l-am schimbat pe Enache și a ieșit prin altă parte ca să nu treacă timpul. Iar al doilea căpitan e Găman, nu Enache. Ți-am răspuns că ești frumușel așa și îmi place să-ți răspund”, a reacționat Șumudică, deși întrebările reporterului erau unele firești.

Tehnicianul a plecat direct la vestiare în momentul în care reporterul l-a întrebat dacă zvonurile despre plecarea sa la CS U Craiova îi afectează pe jucători.

Şumudică a revenit după interviu şi l-a ameninţat pe reporterul DigiSport: "De acum încolo să mă ocoleşti! Să nu mai vii la Giurgiu niciodată".

Nu e prima dată cînd Șumudică are o astfel de reacție la adresa reporterilor. În vara anului trecut, cînd era la Chiajna, a avut o ieșire nervoasă la adresa unei jurnaliste de la Look TV. (Mai multe amănunte)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
1568787050039454
Dan Matei  •  14 Septembrie 2015, 13:40

.....''cand vine comanescu , astra nu castiga...''zice sumi......pai sa vina coltescu , e' bine sumi ??....''ca ca coltescu''nu gasesti mai bun..........poate sa dea ''oaspetii'' 3 goluri valabile ca astra castiga cu 2-0........

khal_37
khal_37  •  14 Septembrie 2015, 13:31
Postat de bobyj pe 14 Septembrie 2015, 13:09

Probabil individul cu tricou roz, antrenor la afcag, a fost refuzat de reporterul pe care l-a numit frumusel si s-a enervat ingrozitor. Mai mult, pentru ca nu a fost laudat ca e cel mai bun din UNIVERS, sumudica (scris intentionat asa) si-a dat arama pe fata considerandu-se jignit de intrebari. Si a aratat si ce musculos este... la neuronul din dotare.

individul in tricou roz *** nu este antrenor! *** Daca pleaca de la AFCAG doar la echipele sistemului(casu craiova, chiajna, dinamo,asa tg mures, acs timisoara, botosani, petrolul sau voluntari)mai poate sa dea lectii de prostologie jucatorilor, in rest ar face foamea sau ca alternativa ar putea sa mearga ***, si acolo doar rezerva!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bobyj
bobyj  •  14 Septembrie 2015, 13:09

Probabil individul cu tricou roz, antrenor la afcag, a fost refuzat de reporterul pe care l-a numit frumusel si s-a enervat ingrozitor. Mai mult, pentru ca nu a fost laudat ca e cel mai bun din UNIVERS, sumudica (scris intentionat asa) si-a dat arama pe fata considerandu-se jignit de intrebari. Si a aratat si ce musculos este... la neuronul din dotare.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează