FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CSU CRAIOVA

VIITORUL - CSU CRAIOVA // Rivaldo a dat lovitura de începere: „Este o onoare! Gică Hagi e un om extraordinar, multe cluburi mari trebuie să ia exemplul lui”

Rivaldo și Gică Hagi FOTO: Facebook @AcademiaHagi
Rivaldo și Gică Hagi FOTO: Facebook @AcademiaHagi

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 aprilie 2019 20:54

Marele Rivaldo (46 de ani) asistă la partida dintre Viitorul și CSU Craiova. Brazilianul, „Balon de Aur” în 1999, laudă proiectul lui Gică Hagi.

Totul despre Viitorul - CSU Craiova AICI!

„Este o onoare să vin aici și să dau lovitura de start, să știu că fiul meu va juca titular. Sunt foarte bucuros să văd acest meci și această Academie a lui Hagi.

A fost foarte frumoasă întâlnirea cu Gică Hagi. E un om bun, un jucător extraordinar. Țin la el într-un mod special. Am mai spus-o, este Pele din România. Nu am evoluat alături de el, nici împotriva lui, dar l-am văzut jucând. Îmi plac marii jucători, iar Hagi a fost unul special”, a declarat Rivaldo la TV Telekom Sport. 

„Fiul meu să fie atent la Hagi!”

„Fiul meu mi-a spus că muncește foarte bine, că Hagi discută mult cu el. I-am spus să fie foarte atent, de la cei mari ai întotdeauna multe de învățat. Trebuie să muncească, fiecare își scrie istoria. E un jucător cu personalitate și va face ceva diferit față de mine”, a adăugat Rivaldo.

„Îmi place foarte mult proiectul lui Hagi. Am rămas încântat de ce am văzut. Cu siguranță vor veni multe academii de afară să vadă. Brazilia are deja experiența asta. Mie nu mi-a ieșit, am încercat.

Locuiesc în Florida (SUA) în acest moment, dar urmăresc aproape toate meciurile. Văd că echipa lui Hagi are multă calitate”
Rivaldo

Citește și:

Gică Hagi, întâlnire fructuoasă cu directorul Academiei lui Ajax Amsterdam: „Nu exclud să meargă și un jucător de la Viitorul acolo!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează