FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

VIITORUL // Dezvăluiri despre 3 posibile plecări de la Viitorul: „Am fost sunat de cluburi din străinătate”

Viitorul ar putea rămâne fără câţiva dintre jucătorii de mare perspectivă // FOTO: GSP
Viitorul ar putea rămâne fără câţiva dintre jucătorii de mare perspectivă // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 29 ianuarie 2019 22:30

Gică Popescu, 51 de ani, om de fotbal apropiat de Gheorghe Hagi, team-managerul Viitorului, a recunoscut că a fost contactat de mai multe cluburi din străinătate care s-au interesat de Ianis Hagi, 20 de ani, Tudor Băluţă, 19 ani, şi Denis Drăguş, 19 ani, trei dintre jucătorii de mare viitor ai dobrogenilor. 

Pentru Ianis Hagi şi Tudor Băluţă am fost sunat de cluburi din străinătate. Şi imediat după începerea campionatului am fost întrebat de Denis Drăguş.

Lumea vorbeşte despre plecările lor fără să ţină cont că Gică este singur acolo. Bugetul lui este foarte foarte mare, dar, din păcate, toate resursele nu ajută la întregul buget. Gică are deficit bugetar pe care trebuie să-l acopere: aduce bani de acasă sau vinde jucători. Dacă ar avea unul sau doi parteneri, niciunul dintre aceşti jucători nu ar pleca imediat”, a spus Gică Popescu, la TV Telekom Sport. 

Zilele trecute, presa din Italia a scris că Ianis Hagi şi Tudor Băluţă au fost acontaţi de Genoa, dar Gheorghe Hagi a dezminţit informaţia printr-un comunicat (detalii, AICI). 

cifre viitorul

Vezi şi: Gazzetta confirmă transferul! Dar susține că prețul e dublu: „Ianis Hagi și Tudor Băluță la Genoa!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
kingdon
kingdon  •  30 Ianuarie 2019, 10:50

Cum l a luat pe fi su in lotul largit a inceput sa i bage calde, daca nu se lauda intre ei rudele cine sa i mai laude... bleahhh

alexandru.popescu
alexandru.popescu  •  30 Ianuarie 2019, 08:23
Postat de fairplayromania pe 30 Ianuarie 2019, 02:34

Ce disperaţi sunt cei de la Viitorul si fcfcsb că nu mai vînd nimic de 4 ani.... Nici măcar pe 50.000 nu mai reuşesc ca să vîndă pe fantasticul Ianis. Doar Craiova mai reuşeste sa vîndă jucători !!!!

Mostra de prost sadea.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  30 Ianuarie 2019, 06:18

Stanciu vioara intai :))) asta nu e buna nici de gluma.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close