FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - VOLUNTARI 0-0

VIITORUL - VOLUNTARI 0-0 // Gică Hagi, supărat după al treilea meci consecutiv fără gol marcat: „Am suferit mai mult decât trebuia” + și-a criticat public un jucător

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 februarie 2020 19:34

Gheorghe Hagi (55 de ani), antrenorul celor de la Viitorul, a vorbit despre remiza înregistrată de echipa sa pe teren propriu cu FC Voluntari, scor 0-0, în primul meci al dobrogenilor din play-out.

„E greu! N-am marcat și asta nu-i bine. Am suferit și la joc azi. Nu știu de ce, dar am suferit, ba chiar mult mai mult decât trebuia. N-am dictat ritmul, n-am simțit jocul. E un punct, dar îmi doream victoria. Echipa trebuie să înțeleagă că trebuie să lupte, să aibă spirit, să joace fotbal și să facă bine.

Play-out-ul nu e un șoc pentru noi. Trebuie să jucăm cu orice echipă, asta le-am spus jucătorilor toată săptămâna. Trebuie să avem mentalitate și să câștigăm toate jocurile. Supărarea mea provine din cauza faptului că nu am reușit să ne impunem jocul.

Suntem în plin sezon, la final vom trage concluzii pentru a vedea ce am făcut bine și ce n-am făcut bine. Trebuie să fim modești, normalil, cu picioarele pe pământ și să muncim din ce în ce mai bine”, a declarat Hagi, la Look Sport. 

Hagi l-a criticat pe Radu Boboc

„Regele” l-a luat în colimator pe fundașul Radu Boboc, supărat pentru repetatele urcări ofensive ale acestuia: „Întâi de toate, Boboc trebuie să fie fundaș, abia apoi atacant. În repriza a doua era atacant dreapta, eu știu că e fundaș”.

Viitorul, al treilea meci consecutiv fără gol marcat

Viitorul a ajuns la trei meciuri consecutive încheiate 0-0, după cele cu CFR Cluj și Academica Clinceni. Echipa lui Hagi va rămâne lider în play-out după etapa aceasta, cu 21 de puncte.

Citește AICI cronica meciului Viitorul - Voluntari 0-0

Ion Țiriac vorbește la superlativ despre Gică Hagi: „A ajuns de la zero la infinit” + „Dacă ar mai fi 50 de Hagi mititei, ne-am uita altfel la fotbal”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează