FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENORI

Viorel Hizo nu înţelege mentalitatea patronilor din Liga 1: "Pe ce criterii sînt aleşi antrenorii fără pregătire?" :X

Articol de GSP - Publicat luni, 29 decembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 29 decembrie 2014 16:43

Viorel Hizo, fostul antrenor al Rapidului şi al Vasluiului, a vorbit despre situaţia tehnicienilor din Liga 1, care nu sînt ajutaţi deloc pentru a-şi recupera banii datoraţi de către cluburi. 
"Dulăul" i-a criticat dur pe patronii de cluburi, care aleg să mizeze pe antrenori neexperimentaţi, deşi au la dispoziţie mai multe variante competente.

"Meseria se face gratis aproape. Antrenorii sînt schimbaţi şi îşi recuperează cu greu salariile, luni sau ani de zile. Federaţia nu face absolut nimic. Şi eu am bani de recuperat de la cluburi, dar nu vreau să discut. Sînt multe probleme care nu sînt puse la punct.

Statutul antrenorului este depăşit. Nu se poate să ai atîţia antrenori cu licenţă PRO şi să fie atîtea cluburi care angajează tehnicieni fără pregătire. Nu ştiu pe ce criterii sînt aleşi. Meseria de antrenor nu se învaţă în Liga 1", a spus Viorel Hizo la DolceSport.

Citeşte şi: Marius Şumudică vrea un sindicat al antrenorilor: "Mai bine vînd brazi decît să muncesc gratis"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
delphy08
delphy08  •  29 Decembrie 2014, 18:43

Are dreptate mosul.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  29 Decembrie 2014, 17:00

Hizo este unul dintre putinii antrenori romani profesionisti ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează