FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - CFR CLUJ, 20:30

Vocile Gazetei » Dan Udrea, Edi Apostol și Adrian Florea, concluzii după Craiova - CFR: ”Craiova e prăfuită, Dan Petrescu omoară fotbalul! Noi ce vină avem?!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 aprilie 2019 22:28

CSU Craiova - CFR Cluj.  Dan Udrea (reporter GSP), Edi Apostol (reporter GSP) și Adrian Florea (șef departament fotbal GSP) au comentat live derbyul etapei în play-off.

FINAL CSU Craiova - CFR Cluj 0-0

Dan Udrea: „Ceea ce e zero pentru noi, ca ziariști și telespectatori, nu e și pentru Dan Petrescu. Mai ales atunci când e vorba despre 0-0! Meci modest, a pierdut publicul din tribune, au pierdut telespectatorii. A pierdut fotbalul, în general. Singurul câștigat: Dan Petrescu!”

Eduard Apostol: „Alea jacta est, Devis! Fără Koljici, fără Mitriță, fără un posibil penalty în startul meciului, Craiova arată prăfuit pe o arenă strălucitoare. Cu zgârcenie la investiții, cu ideile firave ale lui Mister, Bănia a ratat o șansă uriașă la titlu în acest sezon. Campionii en titre ar trebui să se roage să-i vină inima la loc lui Țucu, ca să bifeze dopietta! George ar fi marcat cel puțin o dată. Cu o repriză secundă în care a turat motoarele și-a băgat cărbuni, lipsită însă de un conductor destoinic, CFR a jucat stilul ei, fără succesul lui Minteuan. ”

Adrian Florea: „Până la urmă, a învins firescul şi a ieşit X-ul «din avion» preconizat. Unii au vrut, da' n-au putut, ceilalţi nici măcar nu s-au străduit. Totuşi, noi ce vină am avut?!”

Pauză CSU Craiova - CFR Cluj  0-0

  • Dan Udrea: „V-am avertizat că Dan Petrescu vrea egal cu orice preț. A refuzat să joace fotbal în prima repriză și a tras de 0-0. Craiova, în schimb, a avut nerv, a avut ritm, dar n-are calitate individuală și n-a putut produce ocazii mari. În repriza a doua, diferența o va face pregătirea fizică, capitol la care CFR are un mare avantaj!”

  • Eduard Apostol: „Muicăăă... Nu e chiar coțcărie, dar nici derby nu e! Mai tentante cadrele din tribune, cu oltence fierbinți, gătite și aranjate. De-ar fi și jocul oltenașilor pe măsură... Copiii au venit cu mesaje de susținere, se construiește viitorul Băniei. Frumos în tribună, lumea vine, încă, de plăcere. Fotbal? Ieftin! Atacuri boante ale oltenilor, apărare de hopai țopai. CFR-ul parcă e "Personal", la cum joacă”

  • Adrian Florea: „Duelul dintre italianul Craiovei şi «italianul» Clujului nu putea oferi decât un 0-0 cu destui nervi, dar cu realizări puţine. În plus, Universitatea pare că joacă în 7, iar CFR-ul dă senzaţia că se teme să forţeze”

Înainte de CS U Craiova - CFR CLUJ » La ce ne așteptăm?

  • Dan Udrea: „Dacă i s-ar propune să accepte o remiză, Dan Petrescu ar semna cu două mâini. Dar nu-i propune nimeni și atunci va trebui să pună autocarul în poartă. În schimb, lui Mangia i s-a «propus» demisia după eșecul cu Viitorul, pe care n-a acceptat-o și astfel s-a pus cu spatele la zid în meciul de azi. Pronosticul meu: X2, are o cotă bună, 1.50”;

  • Edi Apostol: „O avanpremieră regizată și cu ajutorul câtorva replici ale nemuritorului Amza Pellea, născut pe 7 aprilie 1931: «Olelei! Le-ar prinde bine oltenașilor 3 puncte în paporniță. Pentru asta e nevoie să aibă snagă și să facă gol», vorba lu' Sorinaccio. «Trăgeam, trăgeam într-una și trăgeam tare!» Așa-și spune Mangia, care poate fi Devis sau Decoșmar. «Cu toate că treaba merge aici destul de bine. Aș putea spune chiar foarte bine. Să spunem destul!». Așa-și imaginează Dan Petrescu, după chinuitele 1-0, sparte de eșecul din Cupă. «Ce pronostic acordați concurenței marcă-dolar? X!». Ar fi de rău pentru ai lui Juvete. «Mă, dacă leșină unu", ori i dai două palme, ori îi faci răsuflare bușon la bușon». Pentru Mangia sau Petrescu? Să nu fie: «Adio și-un praz verde»”;

  • Adrian Florea: „În condiţii fireşti, pe «Arena leilor» am fi asistat la cel mai «din avion» X al sezonului. Cum însă firescul în Bănie e un termen pe care puţini îl pricep, mai ales în ultima vreme, mi-e teamă că pentru Mangia va fi valabil dictonul «non c'è due senza tre». Adică, după 2-3 cu Steaua şi 1-2 cu Viitorul, va urma un alt eşec, cu aromă de demitere

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
spion_kop
spion_kop  •  08 Aprilie 2019, 08:04

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ion.ionescu
ion.ionescu  •  08 Aprilie 2019, 03:58

Proşti cu ifose de şmecheri...

1763887750508605
Calin Francu  •  07 Aprilie 2019, 22:38

Asta e mizeria de fotbal de la noi. Pupati- l in fund pe dan penalry ca face un fotbal mega traznet. De olteni ce sa mai vorbim ei joaca cu Steaua in rest bambilici sint morti. Las ca vine alta echipa *** sepsi si incurca Steaua sa poata cistiga dan penalty iar campionatul. Natie prpasta dam campionatul an de an *** si intre noi ne scoatem ochii. Vai de noi ***. Cu sistemul asta *** Burleanu a ucis fotbalui .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează