FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Zeljko Kopic, fotografie alături de Adnan Golubovic: „Până la final”

Articol de - Publicat marti, 09 aprilie 2024 23:00 / Actualizat miercuri, 10 aprilie 2024 00:12

După apariția informației că ar fi fost în mijlocul unui scandal intern cu portarul Adnan Golubovic, antrenorul Zeljko Kopic și jucătorul au oferit un răspuns public, o poză în care erau surâzători împreună cu un mesaj de impact pentru fani

Dinamo este într-un mod critic, după doar un punct obținut în cele trei etape de play-out. Aceasta deși, în urmă cu o lună, Zeljko Kopic părea că găsise formula câștigătoarea la echipă, iar "haita" oferea speranțe suporterilor că se va putea salva fără probleme de la retrogradare.

Andrei Nicolescu ia atitudine: „Cât de tare deranjăm?!” » De ce Dinamo nu se va adresa TAS în privința suspendării de 4 etape
DINAMO
Andrei Nicolescu ia atitudine: „Cât de tare deranjăm?!” » De ce Dinamo nu se va adresa TAS în privința suspendării de 4 etape

Dinamo sub presiune maximă: un singur punct în play-out

Ultimele două etape au fost teribile pentru Dinamo. S-au irosit 3 puncte ce-ar putea fi esențiale în economia play-out-ului, în acest moment formația croatului fiind pe loc retrogradabil.

Dinamo a irosit victoria cu Petrolul (1-1), după un penalty dictat în minutul 90+3 și pe care Gicu Grozav l-a transformat în minutul 90+13. Apoi, luni seară, bucureștenii au pierdut la Galați, cu Oțelul (0-1), după un gol încasat în minutul 90+3 la ultima fază a meciului.

Marți seară, jurnalistul Radu Naum a furnizat la emisiunea Fotbal Club de la DigiSport informația conform căreia antrenorul Zeljko Kopic și portarul Adnan Golubovic ar fi avut un conflict ce ar fi putut degenera în vestiar, la finalul partidei cu ploieștenii. Cei doi s-ar fi îmbrâncit!

Totul pornind de la niște reproșuri pe care goal-keeper-ul le-ar fi adus unui coleg, Ionuț Amzăr, pentru penalty-ul comis cu prahovenii. Ziaristul a povestit că intervenția unuia dintre secunzi, Sorin Colceag, ar fi aplanat conflictul. Radu Naum a reiterat faptul că are aceste informații, sigure, de la o persoană de încredere, "o sursă credibilă, de acolo, din interiorul echipei".

Cât de tare deranjează Dinamo?! Zvonuri ridicole despre tensiuni între antrenori și jucători. Se încearcă sistematic, cu un uriaș consum de resurse, să fim destabilizați. Cât de mult a încurcat revenirea imediata a lui Dinamo în prima ligă pe cei care își făcuseră alte planuri? Această campanie furibundă dezlănțuită împotrivă noastră ne motivează să strângem rândurile
Andrei Nicolescu, administrator special Dinamo

La câteva ore după ce informația a fost publicată pe diverse canale media, Zeljko Kopic și Adnan Golubovic au oferit suporterilor dinamoviști o fotografie ce-a fost publicată pe Instagram. Pe adresele oficiale ale celor doi.

"Luptăm împreună până la final! Hai Dinamo", a fost mesajul transmis de cei doi dinamoviști. Imediat, au curs aprecierile și mesajele de susținere pentru Kopic și compania, de la prietenii din mediul online.

Situația rămâne, totuși, extrem de dificilă pentru Dinamo. Duminică, de la ora 18:15, este etapa cu Poli Iași, o contracandidată directă la evitarea retrogradării.

36de meciuri a adunat Golubovic pentru Dinamo, pierzând o singură partidă oficială a roș-albilor din acest sezon, când a fost rezerva lui Dujmovic

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Cristi Borcea, după ultima lovitură din Superligă „Dinamo a rămas fără cel mai bun jucător!” » Ce sfat oferă gratuit șefilor: „Hai, la Săftica!”

EXCLUSIV Prima reacție a dinamoviștilor după decizia Comisiei de Recurs! Legendarul Cornel Dinu a răbufnit: „Nenorocire!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
sadiku_is_back
sadiku_is_back  •  10 Aprilie 2024, 16:30
Postat de parintele.clapon.rahoviteanu pe 10 Aprilie 2024, 12:46

Vad ca Golubovici si Kopici ne duc direct in B!! ...Golul de la Galati era parabil! Golubovici nu l-a prins. Mai au 3-4 etape sa facă ceva. dar ei nu știu decât sa piardă in serie după minutul 90, după ce freacă pasele înapoi si la portar timp de 85 de minute. Dinamo ajunge accidental in careul adversarelor! Cum sa câștige așa???

Corect !! Dar cat sa apere si portarul !!! Daca batem pe Iasi si pe craiova ,,iesim din zona crepusculara ..sanse sunt ..trb sa iasa soarele si pe strada noastra !!!

neffy1
neffy1  •  10 Aprilie 2024, 15:33

*** naum, veșnic deranjat de Dinamo! Cum le porți de grijă tu, așa poartă și alții de *** la a ta, știi tu care!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

parintele.clapon.rahoviteanu
parintele.clapon.rahoviteanu  •  10 Aprilie 2024, 12:46
Postat de sadiku_is_back pe 10 Aprilie 2024, 10:40

Adnan Golubovic singurul ''fotbalist '' de la Dinamo !!! Aveti grija sa-l pastrati si sezonul viitor , indiferent unde jucam !!

Vad ca Golubovici si Kopici ne duc direct in B!! ...Golul de la Galati era parabil! Golubovici nu l-a prins. Mai au 3-4 etape sa facă ceva. dar ei nu știu decât sa piardă in serie după minutul 90, după ce freacă pasele înapoi si la portar timp de 85 de minute. Dinamo ajunge accidental in careul adversarelor! Cum sa câștige așa???

Vezi toate comentariile (6)
Comentează