FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Răspuns oficial pentru dinamovistul care a acuzat un complot: „Ultimul lucru la care mă așteptam era să plece din țară când Dinamo era cu cuțitul la os”

Antoni Ivanov (27 de ani, mijlocaș central) „simte” că șefii lui Dinamo au dorit ca echipa să retrogradeze în Liga 2.
Antoni Ivanov (27 de ani, mijlocaș central) „simte” că șefii lui Dinamo au dorit ca echipa să retrogradeze în Liga 2.

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 octombrie 2022 19:14 / Actualizat sambata, 29 octombrie 2022 20:39

Antoni Ivanov (27 de ani, mijlocaș central) a declarat că „simte” că șefii lui Dinamo au dorit ca echipa să retrogradeze în Liga 2. În replică, Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al „câinilor”, îl contrează vehement pe Ivanov, pe care-l acuză că a plecat acasă între cele două manșe cu U Cluj.

  • După ce a jucat la mai multe formații din Bulgaria, Ivanov a ajuns în România în vara lui 2018, fiind adus de Gaz Metan. A mai jucat la CSU Craiova și FC Voluntari, iar Dinamo l-a adus în iarnă trecută. Pentru „câini” a bifat 12 meciuri, marcând un gol. În prezent, bulgarul evoluează la FC Botoșani.
  • Dinamo a picat în „B” în luna mai, după 1-3 la baraj cu U Cluj.

Răspunsul lui Răzvan Zăvăleanu pentru Ivanov: „O minciună sfruntată!”

A plecat cu „scântei” de la Dinamo, iar acum se pregătește de duelul cu Real Madrid
LA LIGA
A plecat cu „scântei” de la Dinamo, iar acum se pregătește de duelul cu Real Madrid

„Antoni Ivanov e unul dintre jucătorii mei favoriți, l-am avut și la Gaz Metan Mediaș, îmi place mult combativitatea lui, modul cum vede jocul. Am avut mare încredere când a venit la Dinamo. Nu știu când și-a dat seama, când a simțit, poate în timp ce, între meciurile de baraj, se îndrepta spre Bulgaria să-și întâlnească bunica, supărat că Dusan Uhrin nu l-a folosit.

Lucrurile astea ar trebui privite cu seriozitate, nu făcute astfel de afirmații care pot provoca un șoc. E o minciună sfruntată! Chiar m-am uitat, după ce am citit ce a spus, pe corespondența mea cu el dintre meciuri, în care, trimițându-le jucătorilor niște filmulețe cu echipe care au reușit să întoarcă rezultatul în retur, el îmi răspundea încurajator, că o să ne batem, o să facem, o să dregem. Și a doua zi a plecat să-și vadă bunica.

Eu nu iau în serios ce spune el, e o prostie incomensurabilă. Îmi pare rău pentru el și pentru că am crezut în caracterul lui. Ultimul lucru la care mă așteptam era să plece în Bulgaria între meciurile de baraj, când Dinamo era cu cuțitul la os. Suporterii, jucătorii erau stresați, m-aș fi așteptat ca fiecare membru al echipei să tragă 100% pentru îndeplinirea obiectivului. Din păcate, el a rămas în istorie cu această retrogradare a lui Dinamo”, a spus Zăvăleanu pentru playsport.

Ce a declarat Antoni Ivanov: „Conducerea lui Dinamo și-a dorit să retrogradăm”

„Urmăresc echipa. Țin legătura cu băieții cu care am avut o relație frumoasă în «Ștefan cel Mare». Eu consider că s-a dorit ca Dinamo să piardă, să retrogradeze. Eu așa simt. Mă refer aici strict la conducere. Îți zic asta din ce am auzit și din lucrurile pe care le-am mai vorbit pe la club cât eram acolo. Așa mi s-a părut. Nu poți să lași una dintre cele mai iubite echipe din țară să pice. 

Răspuns oficial pentru dinamovistul care a acuzat un complot: „Ultimul lucru la care mă așteptam era să plece din țară când Dinamo era cu cuțitul la os”
Antoni Ivanov

În afară de suporteri, n-am simțit susținere de la nimeni. Uneori, de exemplu, primeam prea ușor cartonașe roșii sau penalty-uri împotriva noastră. Nu vreau să se înțeleagă că am retrogradat din cauza arbitrajului. Totuși, n-a pus nimeni presiune din conducere, nu ne-a luat nimeni apărarea. Poate le convenea situația… 

Are și domnul Zăvăleanu vina lui. Mulți spun și asta zic și eu, spun că și domnul Zăvăleanu are vina lui. Tot ceea ce zic acum sunt din vorbă-n vorbă, dar asta am simțit. Dinamo are de mulți ani probleme. De când au venit spaniolii, echipa a picat în cea mai grea perioadă”, spunea Ivanov în urmă cu două săptămâni pentru sursa citată.

Marin Barbu, despre Dinamo - Foresta 4-5: „E și victoria lui Dumnezeu! Parcă eram cel mai mare antrenor și venisem cu Juventus la București”

Dinamo - CSM Slatina 0-0 » Scad șansele pentru play-off! Dinamo obține doar o remiză cu Slatina » „Câinii” au cerut penalty la ultima fază! Clasamentul ACUM
Dinamo - Slatina
Dinamo - CSM Slatina 0-0 » Scad șansele pentru play-off! Dinamo obține doar o remiză cu Slatina » „Câinii” au cerut penalty la ultima fază! Clasamentul ACUM
„Câinii” au ieșit la atac, după prestațiile arbitrilor din Liga 2 » Ce acuză Dinamo
DINAMO
„Câinii” au ieșit la atac, după prestațiile arbitrilor din Liga 2 » Ce acuză Dinamo

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
istet10
istet10  •  31 Octombrie 2022, 08:11
Postat de boierasul pe 30 Octombrie 2022, 10:40

Bine că prostia nu doare))

Corect. Tu ai trai numai sub anestezic.

galileostar
galileostar  •  30 Octombrie 2022, 19:28
Postat de alexpescaru pe 30 Octombrie 2022, 12:33

Ce nesimțit ! Cine a fost pe teren în meciurile de baraj ? Zăvăleanu ? PCH ? Numa' figuri au în cap, iar pe teren sunt vai mama lor... Dacă ne uităm ce jucători erau în echipa lui Dinamo la meciurile cu Cluj, mai că ne vine să ne gândim că ei au vrut retrogradarea.

sincer,ala este un meci care se intampla o data in viata. cum bah sa te bata u cluj cand vezi cum joaca matei si torje acum in liga 1. daca jucati 10 meciuri cu u cluj,pierdeati maxim 1,cel de la cluj cu 2-0.

alexpescaru
alexpescaru  •  30 Octombrie 2022, 12:46

Mai nou nici nu mai afișați comentariile care nu vă convin ?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează