FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC U CRAIOVA

Craiova Maxima închide "Ion Oblemenco" » Eroii Olteniei ar putea juca un amical de gală înainte ca arena să fie dărîmată

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 decembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 11 decembrie 2013 16:50

Ilie Balaci vrea să organizeze un amical de gală pe arena " Ion Oblemenco", ultimul pe legendarul stadion inaugurat în 1967.

Stadionul va fi dărîmat în primăvara lui 2014 pentru a face loc unuia nou, iar ultimul meci s-ar putea disputa între jucătorii legendarei echipe a Craiovei şi un adversar care va fi ales ulterior.

"Vrem un amical Craiova Maxima - Rapid, intrarea să fie liberă, să vină lumea cu drag, să ne vadă şi cei tineri, care n-au apucat să ne vadă, dar şi cei în vîrstă, care au pătimit lîngă noi", a spus Ilie Balaci.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (59)
stresul_tau
stresul_tau  •  13 Decembrie 2013, 16:22
Postat de ave_biancorossi pe 11 Decembrie 2013, 18:03

si totusi, pe undeva ai dreptate. ambalajul e f diferit, mai spectaculos. designul interior se aseamana cu cel de la Cluj Arena.. ok.

cluj arena are pista de atletism. acesta , nu.

savoss
savoss  •  12 Decembrie 2013, 18:45

Sunt pe aici sustinatori ai Universitatii care nu percep, inca, adevaratul pericol. Acesta este pur si simplu actul de clonare. Scapam de clona si dupa aia ne razboim cu Mititelu. Asa, doar dati apa la moara sustinatorilor Clonei.

machiavelliq
machiavelliq  •  12 Decembrie 2013, 13:13
Postat de ovidiu_3003 pe 12 Decembrie 2013, 08:01

Un om cu mintea intreaga s ar lua dupa ce spune echilibrat ...eu stiu doar ca mitichelu este un impostor ...care nu doreste binele fotbalului craiovean ...Iar pe noul stadion care o sa fie gata peste trei ani ...o sa joace echipa orasului Craiova ...una puternica financiar ...cu investitori seriosi ...nu cu tarani care habar nu au de afaceri ...care pazeau vacile in loc sa se duca la scoala ...

Un om cu mintea intreaga ar gandi singur nu s-ar lua dupa x si y.

Vezi toate comentariile (59)
Comentează