FOTBAL  »  LIGA 2  »  OFERTĂ

Decizie neașteptată luată de un club din Liga a 2-a! A avut o superofertă din Italia, dar a refuzat-o » De ce regretă acum decizia luată

Articol de - Publicat marti, 21 martie 2017 10:56

UTA Bătrâna Doamnă a cedat, acasă, scor 1-2, în disputa cu FC Braşov şi a scăpat prilejul de a-şi consolida locul secund în clasament.

Publicul arădean a reacţionat bine faţă de echipă, aplaudând-o la final, dar situaţia formaţiei arădene devine din ce în ce mai delicată.

Șefii clubului chiar au recunoscut că au avut o ofertă de 500.000 pentru tânărul Adrian Petre, dar au refuzat-o. 

"A fost o înfrângere neaşteptată pe care o digerăm foarte greu în continuare. Ăsta e fotbalul, ne oferă, de multe ori, momente frumoase, dar ne aduce şi destule insatisfacţii. Noi urmărim, în continuare, la Arad, principalul nostru obiectiv, promovarea tinerilor.

Tocmai de aceea nu l-am cedat pe Adrian Petre la Genoa în contul unei oferte de 500.000 de euro. Aceşti tineri jucători nu au o constanţă în joc şi mai apar astfel de sincope.

Probabil că, în noul context, primul loc va fi greu de atins, dar rămâne să ne luptam cu toate armele pentru cel de-al doilea. Nu mai depindem, din păcate, acum, doar de noi”, a punctat Decebal Codru Grădinariu, managerul general al arădenilor, la Sport Total FM.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează