FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Postarea lui Dinamo i-a iritat pe fani: „Sper că este un pamflet”

Dario Bonetti // foto: Cristi Preda - GSP
Dario Bonetti // foto: Cristi Preda - GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 august 2022 12:46 / Actualizat vineri, 05 august 2022 12:56

Pagina oficială de Facebook a clubului Dinamo i-a urat „la mulți ani” antrenorului italian astăzi, în ziua în care acesta împlinește vârsta de 61 de ani. Nu toți fanii au văzut postarea cu ochi buni.

„LA MULȚI ANI, Dario Bonetti! Gândurile tuturor suporterilor pleacă la această oră către un dinamovist incontestabil: Dario Bonetti. Fostul antrenor al echipei noastre, cu trei mandate la conducerea tehnică a dinamoviștilor, în 2009, 2012 și 2021, împlinește astăzi 61 de ani”, se arată în postarea lui Dinamo, care amintește și de „Minunea de la Liberec”, cu Bonetti pe bancă.

Dacă o bună parte dintre fani au fost pe aceeași lungime de undă cu Dinamo și i-au urat la rândul lor „la mulți ani”, foarte mulți dinamoviști i-au bătut obrazul lui Bonetti pentru lupta pe care acesta a dus-o în instanță cu clubul alb-roșu.

Mărturie șocantă la GSP Live! Un celebru fotbalist a sărit la bătaie cu Mircea Lucescu în vestiar: „Primul meu gând a fost că 100% îl «rade»”. Ce a urmat
INCIDENT
Mărturie șocantă la GSP Live! Un celebru fotbalist a sărit la bătaie cu Mircea Lucescu în vestiar: „Primul meu gând a fost că 100% îl «rade»”. Ce a urmat

Postarea despre Dario Bonetti i-a iritat pe fanii lui Dinamo 

În finalul lunii iulie, antrenorul italian a câștigat litigiul cu Dinamo în care a solicitat ca echipa din Ștefan cel mare să-i plătească suma de 48.000 de euro, echivalentul a opt salarii restante din perioada septembrie 2021 - mai 2022.

El fusese demis la jumătatea lunii septembrie 2021, după un 0-6 cu FCSB, la doar două luni de la numirea în funcția de „principal”.

Iată câteva dintre cel mai apreciate comentarii ale fanilor:

  • „Atât de mare dinamovist e încât își cere banii și pentru o muncă pe care nu a prestat-o. Nu, dinamovist e IONEL DĂNCIULESCU, care și-a vândut tot pentru DINAMO” 
  • „Dario așteaptă bani. Pentru el asta e important, restul e Can Can” 
  • „Sper ca este un pamflet postarea, acest pseudo-antrenor care ne-a dat în judecată dupa ce a pierdut cu 6-0 și a uitat să-și dea demisia...” 
  • „Dinamovist incontestabil, care a dat in judecată clubul aflat în mare dificultate, pe marginea prăpastiei și a ținut în viață de suporteri” 
  • „Am văzut cât de dinamovist este, cere salarii restante cunoscând în ce situație se află clubul!”

VIDEO » Bucurie jucători-suporteri după victoria lui Dinamo cu Progresul Spartac

Mai multe știri despre Dinamo: 

Burcă nu-i menajează pe dinamoviști: programul spartan cu care speră să prindă play-off-ul

Omul care poate reveni în conducerea lui Dinamo: „Parcă n-aș fi plecat niciodată” » Propune cooptarea lui Cornel Dinu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
radumatei
radumatei  •  06 August 2022, 11:10

Înțeleg că toți ăștia care îl critică pe Bonetti pentru că și-a cerut drepturile muncesc pe gratis, nu?

creeperno807
creeperno807  •  05 August 2022, 22:39

Pe Muresan nu-l mai intereseaza Dinamo

rocky5
rocky5  •  05 August 2022, 18:19

Normal ar fi sa-i plătească cine l-a adus și i-a făcut asemenea contract!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează