LIGA 2  ·  RIPENSIA TIMIȘOARA - FC ARGEȘ

FOTO Protest inedit în Liga a 2-a: "FRF și televiziunile - groparii pasiunii!"

Sambata, 03 Noiembrie 2018, 22:19

Câțiva suporteri ai lui FC Argeș au avut parte de o mare dezamăgire după ce partida echipei favorite cu Ripensia Timișoara, încheiată 1-1, a fost programată vineri, 2 noiembrie. 

Asta pentru că aceștia voiau să facă deplasarea în Banat cu avionul și își cumpăraseră bilete încă de acum două luni, în speranța că meciul va fi programat în timpul week-end-ului. Totuși, televiziunile au hotărât ca meciul să se joace vinerea, în nocturnă, iar suporterii piteșteni nu și-au mai putut vedea live favoriții.

Totuși, asta nu i-a împiedicat însă pe fani să meargă la Timișoara. După ce s-au fotografiat pe aeroportul din Timișoara, aceștia au ajuns pe Bega și au afișat un mesaj în fața stadionului "Dan Păltinișanu": "Ore imposibile, meciuri în timpul săptămânii / FRF și televiziunile - groparii pasiunii".

Tot în acest sezon, înainte de meciul FC Argeș  - Petrolul 3-0, galeriile celor două echipe de tradiție au hotărât boicotarea partidei din același motiv: fusese programată într-o zi de joi. 

Vezi și: VIDEO Haos la Timişoara: arbitrul a oprit mai repede jocul ACS Poli – Aerostar! Apoi l-a reluat la protestele gazdelor + scandal la vestiare: "Ordinarilor, luaţi banii din biserici"Cine e italianca din prima linie de la Arad care l-a impresionat pe ministrul sănătății

Libertatea

Comentarii (2)

vicol_vali  •  04 Noiembrie 2018, 04:53

Dacă era sâmbătă, GG+MM o ardeau urât.

vicol_vali  •  04 Noiembrie 2018, 04:49

Dinamo luni. Cu FCSB = GG+MM = LOVE, Duminică.

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Openul Scoției și Mastersul de la Londra

Eurosport
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1