FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC U CRAIOVA 1948

Gigi Becali, mesaj pentru Adrian Mititelu după ce FC U Craiova a promovat în Liga 2: „Acolo e palmaresul”

Articol de GSP - Publicat marti, 19 mai 2020 08:23

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre fostul său rival din Liga 1, Adrian Mititelu, după ce echipa deținută de acesta, FC U Craiova, a promovat în Liga 2.

  • Comitetul de Urgență al FRF a stabilit pe 11 mai că riscurile derivate din pandemia de coronavirus sunt prea mari pentru ca cel de-al treilea eșalon să mai fie reluat.
  • În Liga 2 ediția 2020/21 promovează echipele clasate pe prima poziție în fiecare serie sau învingătoarele unui baraj în dublă manșă între locul 1 și locul 2 din fiecare serie, dacă diferența între primele două clasate este egală sau mai mică de 3 puncte. Oltenii erau lideri autoritari în Seria 4 din Liga 3, cu un avans de 13 puncte față de urmăritoarea Șoimii Lipvova.

Finațatorul echipei roș-albastre s-a implicat în disputa dintre CS Universitatea Craiova și FC U Craiova și este de părere că echipa deținută de Mititelu este continuatoarea Științei.

„Mulţi îmi ziceau în urmă cu câţiva ani că Mititelu e terminat definitiv. Dar eu ştiam că el este un oltean foarte orgolios şi am fost convins că nu o să se lase. Şi eu, dar şi el am oferit continuitate echipelor noastre glorioase. Dacă noi nu băgam banii familiilor noastre în fotbal, atunci poate că suporterii acestor echipe nu mai aveau la ce să se uite şi să se ducă pe stadioane.

Se ştie că adevărata Universitatea Craiova a fost la Mititelu, iar dacă el a luat-o din Liga a 4-a, atunci, prin statut, tot el este continuatorul Universităţii Craiova. Palmaresul este la el. Îl aştept să revină cu echipa lui în Liga 1 şi vreau să ne batem din nou. El nu a reuşit să mă învingă pe mine. Ştiu că oful lui era că nu putea să bată Steaua şi Dinamo”, a spus Becali pentru Prosport.

 „Fără Steaua și Dinamo fotbalul nu mai are culoare. Trebuie să ai un ideal, să-i bați pe cei mai buni. Dacă nu le ai pe ele ce faci? Bucureștiul a fost mereu rivalul Craiovei. Să mai lase și Gigi Becali din nebunii și să ajungă la o împăcare. Renunț și eu dacă nu mai ajung la satisfacția de a bate Steaua și Dinamo. Îmi dispare cheful. Steaua și Dinamo trebuie să fie puternice pentru ca fotbalul nostru să aibă viitor. N-am nimic cu Steaua din Liga a 4-a, ba chiar îi respect pe cei de acolo pentru că au luat-o de jos. Dar e nevoie de un singur club, să nu mai existe confuzie. Eu cred că tot FCSB e recunoscută ca și continuatoare”
Adrian Mititelu pentru GSP.ro

VIDEO. FCSB, interzisă pe stadionul „Arcul de Triumf” ? 

Citește mai multe știri despre FC U Craiova: 

FC U Craiova se întărește! Adrian Mititelu și-a adus fotbalist de lot național: „La anul promovăm în Liga 1”

Adrian Mititelu, prima reacție după promovarea în Liga 2: „Abia aștept ora adevărului” + Ce l-ar face să renunțe la fotbal: „Văd lucrurile altfel acum”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (20)
rocky2
rocky2  •  19 Mai 2020, 12:28

Infractorii intre ei nu-si scot ochii! N-ati vazut Mitica Dragomir ce lauda toti bişniţarii de inainte si de dupa revolutie?

10207202405083487
Nanu Daniel  •  19 Mai 2020, 11:10
Postat de caesarone pe 19 Mai 2020, 11:03

Nu-i vorba de patron aici, ci de faptul ca au inceput din liga a patra, ca si Rapidul de altfel! Craiova din prima liga a inceput direct din liga a doua, ceea ce-i anormal si nu poate fi considerata continoatoarea celeilalte vechi...

Zau, daca incepi din liga a 4-a poti sa pretinzi orice palmares vrea muschii tai ? Bai, "continoatorule"dac-as sti ca "ma fac" cu Brandul Mancheste United...as incepe si eu din liga a 12-engleza. :)

10207202405083487
Nanu Daniel  •  19 Mai 2020, 10:41

Si Gigi are palmaresul fiindca a asigurat continuitate cu branza din anii '80 pana in prezent. :)

Vezi toate comentariile (20)
Comentează