FOTBAL  »  LIGA 2  »  FARUL

Marica și Dănciulescu puși la punct: "Să lase valizele și să mai vină pe la meciuri"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 noiembrie 2018 16:09

Marian Rusen, directorul sportiv al celor de la Geto-Dacica București, a reacționat dur la adresa lui Ciprian Marica și a lui Ionel Dănciulescu, managerul Farului Constanța.

Reacția oficialului formației din Colentina vine în urma acuzelor lui Marica și Dănciulescu conform cărora la meciul direct clubul bucureștean a încercat să le corupă jucătorii în pauza meciului din weekend-ul trecut, 0-0 după primele 45 de minute. Scorul final a fost 3-0 pentru formația din Capitală.

"După meciul cu Farul, au apărut știri că a venit unul cu o geantă de bani pe aici, pe la vestiare, și că a scos teancurile de bani din ea și a vrut să le dea jucătorilor. A spus Ciprian Marica faptul că i-a dat cineva din cabina lui mesaj că e unul cu o geantă de bani la ei în cabina. Dracu, cine să fie? Noi de-abia avem bani să ne plătim salariile noastre, cum să mai dăm si altora?

S-au supărat și jucătorii, că de ce lor le dăm salariile cu întârziere și trimitem valizele pline pentru alții. Marica și Dănciulescu să mai vină pe stadioane, pe la meciuri, să nu mai aducă asemenea acuzații grave pe mesaje primite de la nu știu cine și să mai lase valizele în șifonier.

Ce vrei, să îți cauți niște scuze pe seama noastră? De ce s-a oprit Marica și nu a mai făcut vreun comentariu? A înnebunit lumea cu valizele - valiza lui Dragnea, valiza ălora contra lui Dragnea, valizele din Gara de Nord… Ce dracu, suntem în Siria, ne gândim numai la valize-bomba?", a declarat Marian Rusen la Pro X.

"Marica a vrut să distragă atenția de la ceva cu declarația asta. Baciu muncește ca un câine toată săptămâna, pregătește bine meciul, jucăm și în 10 oameni în repriza a doua, îi batem cu 3-0 și ei visează valize" Marian Rusen

Ce declarase Marica

"E ceva nou pentru mine! Nu mi s-a mai întâmplat! Sigur că sunt șocat! Mi-au scris cei de la echipă la pauză că avem un oaspete nepoftit care umblă cu un teanc de bani prin vestiar. Ce pot să spun?

Poate la nivelul Ligii a 2-a se mai întâmplă asta! Treaba e reală şi cei care pot trebuie să ia măsuri. Noi am spus despre ce a fost vorba. Vom vedea ce va fi", a declarat Ciprian Marica la TV Telekom Sport.

Citește și: UPDATE Marica, dezvăluiri incredibile după meciul de azi al Farului: "Sunt șocat! A venit la pauză cu un teanc de bani la noi la vestiar!" » Despre cine ar fi vorba și ce s-a întâmplat mai exact + reacția antrenorului advers

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
merace
merace  •  14 Noiembrie 2018, 19:21

De ce se oftica Rusen? Ca are curaj careva sa vorbeasca?! Gigi a facut puscarie pentru o valiza, dar l-au primit toti indarat in fotbal, ca el are valizele cele mai pline, este?!

2082916938655047
John Blackstar  •  14 Noiembrie 2018, 18:47

poate au fost astia cu pariurile nu neaparat echipa adversa

106018077065994
Monica Marin  •  14 Noiembrie 2018, 17:53

Rusen, nu este strain cu astfel de aranjamente!A uitat destul de repede ce facea cand era presedintele clubului ?Sa nu uite de dezafilierea FC Craiova....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează