FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Rapidiştii, deranjaţi de gluma rivalilor de la Steaua: "E o ironie şi o bătaie de joc"

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 august 2013 00:00 / Actualizat sambata, 10 august 2013 09:37

Acţionarul FC Rapid, Nicolae Cristescu, a declarat că îl întrisează gestul fanilor Stelei, care i-au ironizat pe suporterii rapidişti aflaţi în greva foamei trimiţându-le un colet cu mai multe alimente şi obiecte, el subliniind că în mod normal ei ar fi trebuit să solidari.

Suporterii Stelei le-au trimis fanilor rapidişti care se află în greva foamei la stadionul Giuleşti un colet care conţinea muşchi ţigănesc, ciocolată "Rom", seminţe pentru păsări, hârtie igienică şi prezervative.

"Am înţeles că este o ironie şi o bătaie de joc şi nu e frumos. Dacă ei ar fi fost în situaţia asta noi nu am fi procedat aşa, pentru că nu se ştie niciodată, iar peste un an doi pot fi ei în situaţia asta. În mod normal ar fi trebuit să fie alături de noi, pentru că asta nu este doar o problemă a Rapidului, ci a fotbalului din România. Mă întristează gestul lor de azi, pentru că eu m-am bucurat pentru succesul lor din Liga Campionilor", a spus Cristescu, potrivit Mediafax.

În vizită la fanii protestatari

Nicolae Cristescu, tehnicianul Marian Rada şi mai mulţi jucători rapidişti, între care Daniel Pancu, Emil Dică şi Andrei Ciolacu, i-au vizitat, vineri seară, pe suporterii rapidişti aflaţi în greva foamei, la stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu.

"Sănătatea fanilor e marea noastră problemă. Am discutat cu fanii şi nu vor să renunţe la acest protest, deşi starea lor se agravează. Cineva trebuie să răspundă pînă la urmă. Ei sînt hotărîţi să continue acest protest", a declarat Cristescu.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (79)
petrusm
petrusm  •  12 August 2013, 16:13

PAI CORSICANU ERA FRATE CU SANDU LA DEZAFILIEREA CRAIOVEI... ERA BUCUROS CA I-A DAT NASU CHIOSC LA STADION ... SI EL SI SEFUL GALERIEI STELISTE ... EI TINEAU CU NASU SANDU ...

maistor_kokir
maistor_kokir  •  11 August 2013, 00:31

in loc de greva foamei, mai bine atakuri teroriste , noi niciodata n-o sa indraznim nici sa zgariem masina unui oficial important din fotbalul romanesc, asa ca n-ar trebui sa ne simtim prost cand cineva ne ia la misto pt actiuni in care ne facem noua rau si nu celor care ne fac rau ...

avocatul85
avocatul85  •  10 August 2013, 23:53
Postat de dangp pe 10 August 2013, 20:52

Ba, esti cu capul?

cred ca tu esti ! ce doare adevarul ,asta a zis si nu uita ☭apid ramane prima echipa comunista a tarii ! bitbucket.org/manymany/manymany/downloads/RAPID.jpg ___________________________________________________ ?apid e prima echipa comunista sa nu uiti asta ?apid e prima echipa comunista sa nu uiti asta ___________________________________

Vezi toate comentariile (79)
Comentează