FOTBAL  »  LIGA 2  »  SATU MARE

Victorie cu nemulțumiri pentru Satu Mare la Brăilă: "Suntem mai mult pe drumuri"

FOTO: FRF.RO
FOTO: FRF.RO

Articol de - Publicat duminica, 27 noiembrie 2016 10:39

Olimpia Satu Mare a trecut de Dacia Unirea Brăila, în deplasare, la limită, scor 1-0, şi echipa antrenată de Bogdan Andone a avansat, spectaculos, până pe locul secund în clasament.

"De când am ajuns la Satu Mare am declarat că vreau să creez o echipă puternică. Avem un grup bun care poate face performanţă. Eu nu pun presiune pe băieţi, chiar dacă am ajuns pe locul secund. Cel mai important este meciul care urmează, cel cu Unirea Tărlungeni.

Aşteptăm şedinţa Consiliului Local din săptămâna care vine pentru a ne regla şi problemele financiare!", a spus Bogdan Andone la Sport Total FM.

"Suntem mai mult pe drumuri, dar ştiam la ce ne-am angrenat. Am ajuns vineri la Brăila, sâmbătă ne-am întors la Bucureşti, după meci, iar seara am plecat cu trenul către Satu Mare.

Suntem, parcă, cireşarii, dar când ai toate punctele în buzunar parcă şi drumul lung pare mai uşor", a mai punctat Bogdan Andone.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează