FOTBAL  »  Superliga  »  STADION

Victor Pițurcă vrea să o mute pe CS Universitatea la Târgu Jiu, dar primarul nici nu vrea să audă: „Cine sunt cei de la CS U?”

Articol de GSP - Publicat joi, 29 august 2019 20:19

Marcel Romanescu, primarul din Târgu Jiu membru PNL, afirmă că FC U Craiova, formația lui Adrian Mititelu, are întâietate la disputarea partidelor pe noua arenă din orașul lui Brâncuși, în dauna rivalei CS Universitatea.

  • Context: CS Universitatea Craiova e nevoită să se mute câteva meciuri de pe arena „Ion Oblemenco” din cauza schimbării gazonului. Noua formație a lui Victor Pițurcă ar fi vrut să joace meciurile pe noul stadion din Târgu Jiu, arenă promisă însă rivalei din Bănie, FC U.

„Nu știu de unde a apărut informația că cei de la CSU vor să vină să joace la noi pe stadion. Dar cei de la CSU cine sunt? Stați un pic să ne înțelegem. Eu știu că am discutat personal doar cu domnul Adrian Mititelu de la FC Universitatea Craiova, iar eu îl asigur pe domnul Mititelu că sunt un om de cuvânt, iar dacă am bătut palma cu dânsul, și doar cu el am bătut palma, păi atunci înțelegerea rămâne valabilă. Sunt un om de onoare. Cei de la FC Universitatea Craiova chiar ne-au trimis și o hârtie oficială pentru a li se permite să joace la noi pe stadion.

Cine este domnul Rotaru? Nu îl cunosc și nu am discutat niciodată în viața mea cu acest om, dar nici cu vreun alt angajat de la clubul de care m-ați întrebat. Nu știu de nicio intenție a celor de la CSU să joace la noi pe stadion. Eu îi aștept în continuare la noi pe stadion pe cei de la FC Universitatea Craiova, dar domnul Adrian știe cum stau lucrurile și ce acte trebuie să mai primim noi ca să putem să dăm cât mai repede drumul la acest stadion.

 Mai sunt unele lucruri de pus la punct, dar eu sper că se vor rezolva cât mai repede. Vă mai pot confirma încă o dată, dacă este cazul, că nu am fost căutat de nimeni de la CSU”, a declarat Marcel Romanescu pentru Editie Specială, ziarul lui Mititelu.

Victor Pițurcă vrea să o mute pe CS Universitatea la Târgu Jiu, dar primarul nici nu vrea să audă: „Cine sunt cei de la CS U?”
Marcel Romanescu și Adrian Mititelu

Vezi și:

Deja-vu! CS Universitatea Craiova îi „fură” din nou stadionul lui Adrian Mititelu! Reacția patronului lui FC U Craiova

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (45)
125402495105443
Gabi Sorin  •  29 August 2019, 21:02

Declaratie pentru ziarul lui mititelu,deci trebuie privit cum se cuvine.Ceea ce nu stie fraierul asta e ca la meciurile noastre sunt masini cu nr de gorj la greu,deci singura sansa sa aiba stadionul plin e sa vina Stiinta.

sorinvision
sorinvision  •  30 August 2019, 09:46

Tinand cont ca 80% din locuitorii municipiul Targu Jiu sunt suporteri ai Craiovei, domn primar se umple de glorie si de carne, daca tine stadionul gol in loc sa lase Craiova sa joace pe el si primaria sa incaseze bani de pe urma acestor meciuri. Garantat meciurile Craiovei de la Targu Jiu se vor juca cu casa inchisa. Am spus ca PNL-istii sunt la fel de prosti ca si PSD-istii. Domn primar este dovada vie a acestui fapt.

univ_craiova1
univ_craiova1  •  30 August 2019, 07:09
Postat de pittt pe 30 August 2019, 01:22

Gresit. Gorjenii tin cu Universitatea Craiova, socoteala e urmatoarea: echipa s-a facut cu concursul Olgutei Vasilescu, la mitingul PSD din Craiova se canta imnul Universitatii Craiova, iar primarul din Tg-Jiu e PNL-ist

Universitatea Craiova s-a făcut pentru ca nu mai exista!! Daia s-a făcut!! Dar e grele va place sa invocați psdul!! Dacă olguta era din PNL ce făceați? Tot la fel? Va plăcea Craiova când era o mizerie de echipa pe vremea boovean ului cu jucători neplătiți de ani buni!! Alții care se împrumutau la cămătari pentru metetelu!! Era mai frumos asa nu?

Vezi toate comentariile (45)
Comentează