FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA

EXCLUSIV CSA Steaua nu promovează direct în Liga 3 » Deciziile luate de AJF Giurgiu și AJF Ialomița: care vor fi adversarele „militarilor”

Articol de - Publicat vineri, 17 iulie 2020 13:47 / Actualizat vineri, 17 iulie 2020 16:00

CSA Steaua a fost declarată campioana Ligii 4 din București, dar trebuie să joace un baraj cu campioanele din Ialomița și Giurgiu pentru a promova în Liga 3. 

CSA Steaua ar trebui să înfrunte reprezentantele celor două județe pe 1 și 5 august, dacă toată lumea va putea respecta protocoalele medicale impuse de autorități. Deși se zvonea că AJF Giurgiu nu va trimite nicio echipă la barajul pentru Liga 3, din cauza costurilor foarte mari pentru o echipă de Liga 4 (respectarea protocolului și două serii de teste pentru Covid-19), lucrurile nu stau deloc așa. 

Ieri, în Comitetul Executiv AJF Giurgiu s-a decis că partida de baraj dintre Adunații Copăceni (campioana Seriei Sud) și Argeșul Mihăilești (campioana Seriei Nord) va avea loc pe 25 iulie, pe stadion Ion Mangeac, din Izvoarele, de la ora 10:30. 

AJF Giurgiu își trimite echipa la barajul cu CSA Steaua

Florentin Barbu, președintele AJF Giurgiu, a explicat pentru GSP.ro: „Ambele echipe vor face primul test astăzi și încă unul cu 3 zile înaintea meciului. E singura lor cheltuială, pentru că tot ce ține de organizare și închirierea stadionului vom asigura noi, fără să le mai cerem nicio taxă. Da, se punea problema acestor cheltuieli foarte mari cu testările, dar ne bucurăm că cele două echipe au reușit să le rezolve. Vor să își joace pe teren șansa de a lupta pentru un loc în Liga 3.

Dacă se va ivi un caz de Covid-19, vom cere sfatul celor de la DSP. Atunci e posibil ca acest meci să nu se mai joace. Sperăm să nu fie cazul și să avem o reprezentantă la baraj. E adevărat, mai sunt doar 8 zile și ar fi trebuit să face testarea cu 10 zile înainte, dar am primit acest ultim protocol târziu, pe 14 iulie, și am avut nevoie de câteva zile să informăm cluburile și să luăm o decizie
- Florentin Barbu, președinte AJF Giurgiu

Și AJF Ialomița va avea reprezentantă

Și la AJF Ialomița a avut loc azi un Comitet Executiv pentru desemnarea campioanei care să meargă la barajul de promovare în Liga a 3-a. Astfel, s-a decis disputarea unui joc între ASFC Bărăganul Ciulnița și Victoria Țăndărei, pe 26 iulie, de la ora 17:00, pe stadionul Municipal din Slobozia

Vasile Bratu, președintele AJF Ialomița, a precizat că: „Organizăm acest meci pentru că ambele echipe aveau același număr de puncte și erau despărțite doar de golaveraj. Am vrut să respectăm și îndrumările FRF și să nu nedreptățim sportiv pe nimeni. Cele două cluburi și-au asumat că vor respecta protocolul medical și că vor face două teste înaintea acestui joc. Dacă vor exista cazuri de Covid, echipa la care vor apărea va pierde meciul cu 0-3, pentru că nu mai este timp să organizăm alt meci. Pe 27 iulie este data limită la care trebuie să anunăm clubul care merge la barajul pentru Liga a 3-a".

VIDEO. Steaua ar putea juca anul viitor în Liga 3 pe arena din Ghencea

Citește și alte știri despre CSA Steaua: 

Revoltă în Liga 4, după ce Steaua a fost declarată campioană » Acuze serioase: „Noi am primit protocolul pe 14 iulie! Nu știm nici cât era taxa de înscriere”

Suporterii FCSB încep războiul cu Talpan! Asociația „Salvați Steaua”, cerere către MApN » Ce solicită fanii

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
193893057647314
Bjorn Larsson  •  17 Iulie 2020, 19:43

Bagati-l la matura si faras pe Talpan, sa dea cu matura in cadrul armatei, acolo e locul lui.

mihailazll
mihailazll  •  17 Iulie 2020, 17:36

Ce glorie pe echipa infiintata in 2017, cu mila si prin birouri a ajuns la baraj, pe teren erau mult prea speriati sa o faca!!!

irldawe
irldawe  •  17 Iulie 2020, 17:32
Postat de roja.azul pe 17 Iulie 2020, 17:28

Cred ca ambele variante!:) Dupa chipul si asemanarea stapanului Talpanel!:) Pai cine ar putea sustine un personaj atat de dubios?:)

corect!

Vezi toate comentariile (34)
Comentează
Close