FOTBAL  »  LIGA 4  »  CSA STEAUA - ACADEMIA RAPID

Nici Chiajna nu e o soluție » Derby-ul Steaua - Rapid ar putea să nu se mai joace pe terenul echipei din Liga 1

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 martie 2018 17:00

În ultimele zile s-a iscat un scandal imens în tabăra celor de la CSA Steaua, după ce conducerea clubului din Liga a 4-a a decis ca derby-ul cu Academia Rapid din 13 aprilie să se joace pe stadionul Chiajna.  

Suporterii roș-albaștrilor n-au fost de acord și chiar au anunțat că nu vor veni la meciul cu contracandidata la promovarea în Liga a 3-a. Acum, nici președintele Concordiei, Cristi Tănase, n-ar mai fi de acord ca meciul să se joace pe terenul formației din primul eșalon.

"Totul tinde să se transforme într-un circ, iar mie nu îmi place absolut deloc. Am văzut şi eu reacţiile venite din Ghencea şi cred că cel mai bine pentru toată lumea este ca cei de la Steaua să nu mai vină deloc la noi la Chiajna să joace acest meci cu Rapid. Voi discuta această problemă şi cu proprietarul stadionului nostru, adică Primăria, şi voi anunţa acest lucru. Noi am vrut doar să venim în ajutorul sportului românesc şi în ajutorul unui spectacol fotbalistic.

Nu i-am chemat noi pe cei de la CSA Steaua la Chiajna. Dânşii ne-au contactat şi ne-au transmis această intenţie. Dar dacă pe suporterii din Ghencea îi deranjează numărul de locuri al stadionului nostru, atunci clubul lor se poate duce fără nicio problemă să joace pe un alt stadion. Oricum noi nu am semnat nici un act pentru disputarea jocului dintre Steaua şi Academia Rapid. Deci cel mai bine pentru toată lumea este ca Steaua să nu mai vină la noi", a spus Cristi Tănase pentru Fanatik.

clipboard01

Citește și: EXCLUSIV De ce a ales CSA Steaua să joace meciul cu Rapid la Chiajna! Toate motivele + ce părere au jucătorii și cine va televiza meciul

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
cikyu
cikyu  •  26 Martie 2018, 14:26

Da ghencea ce are?.... a n a mai bagat mapn 1 leu din 2015.... ciobanu a lasat stadion perfect functional pentru liga 1 in 2015.... si baietii destepti ... au uitat ca trebuie intretinut cu BANI. Sa nu uite echipa pe la chiajna......

147687542408495
Viorel Stelistul  •  26 Martie 2018, 14:12

Cazarma sovietica CSA are suporterii pe care ii merita! Ratacitii din peluza sud au crezut, la aparitia abominabilei FC Kaki2017, ca au primit din nou o jucarie fotbalistica dupa ce cativa ani erau numai pe la baschet, handbal, popice, badminton si sumo (petrea campion). De fapt ei sunt o jucarie pentru MApN și CSA, fiind nevoie de ei pentru a legitima incercarea ofiterasilor smenari de a folosi fotbalul pentru a se racorda din nou la conducta de bani publici, asa cum au facut-o cu mare succes in perioada de maxima hotie,1990-1998, cand au dus echipa in pragul falimentului, chiar daca castigase 6 titluri consecutive, de trei in grupele Cupei Campionilor si transferase o multime de jucatori in exterior (Ilie Dumitrescu si Adi Ilie printre altii). Dezastrul din 1998 a fost rezultatul gestiunii frauduloase a armatei si asta vor sa faca din nou, sprijiniti de o liota de violenti, gregari si ignoranti !!!

rjka
rjka  •  26 Martie 2018, 11:25

Alo *** mai bine uitativa la voi ca dacă ploua afara nu mai veniți pe Moll arena la meci, ca va topește ploaia Mai bine uitati-va cum va numiți fotbal club sporting bucuresti SRL 2003 ăștia sunteți voi sunteți clona făcută de iubitul vostru din Pipera in 2003 restu e can can . Al suporterilor de rezultat de pe Moll arena

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează