FOTBAL  »  LIGA 2  »  FARUL

Gafă de amatori la Farul! Marica şi Dănciulescu s-au făcut de râs, iar constanțenii au pierdut un meci la "masa verde" » Vinovatul și-a dat demisia

FOTO: facebook.com/fcfarulconstanta.ro
FOTO: facebook.com/fcfarulconstanta.ro

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 noiembrie 2018 18:53

Farul a folosit un jucător suspendat și a pierdut la "masa verde", 0-3, meciul cu CS Mioveni.

Echipa patronată de Ciprian Marica şi unde Ionel Dănciulescu este director sportiv a remizat sâmbătă cu CS Mioveni, 3-3, într-un joc în care a fost condusă cu 1-0 și 3-1. Însă divizionara secundă de la malul mării l-a folosit pe Madicaba Doumbia care avea 4 cartonașe galbene. Acesta a intrat pe teren în minutul 59 al jocului în locul lui Tudorică.

Cei de la Farul au crezut că jucătorul are 5 "galbene", deci nu este suspendat, dar al 5-lea "galben" a fost luat în Cupă și nu trebuia adunat. Oficialii celor de la Mioveni au făcut memoriu la FRF, iar Comisia de Disciplină le-a dat azi dreptate.

13
puncte are în acest moment Farul, ocupând locul 17 în liga a doua

Responsabilul și-a dat demisia

Farul a emis un comunicat prin care anunță că Anghel Alexandru, organizator al clubului, a demisionat.

"Anghel Alexandru, organizator al echipei FC Farul Constanta a încheiat colaborarea cu clubul nostru. Domnul Anghel și-a prezentat demisia drept urmare a neîndeplinirii sarcinilor de serviciu, iar conducerea clubului i-a aprobat-o în cursul acestei zile. 

Vă asigurăm cu această ocazie că vom sancționa cu maximă promptitudine orice abatere de la conduita profesionistă a oricărui reprezentat al echipei Farul Constanța, la orice nivel" comunicat Farul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
blocatu
blocatu  •  17 Noiembrie 2018, 22:46

ce logica de fier au astia! avea doar 4 si nu 5, cum credeau ei! adica ei nu stiau ca ala nu statuse suspendat dupa 4 cartonase si asteptau sa se faca 7! marica il vad prin studio la comentarii, dar Farul are probleme mari care nu se rezolva de la sine! cum crede el ca o sa duca Farul in prima liga? comentand la meciurile echipei nationale prin studiouri de televiziune?

cata15
cata15  •  08 Noiembrie 2018, 08:43

Marica, salvatorul Farului. asta a venit sa sifoneze bani de la consiliul judetean constanta.

marius.bxl
marius.bxl  •  07 Noiembrie 2018, 23:37

Marica nu are nicio vina.el gandeste cu sa investeasca 100.00.000 €in stadion

Vezi toate comentariile (12)
Comentează