FOTBAL  »  NATIONALA  »  MUTU, CERTAT

Adrian Mutu, atacat de doi foşti lideri ai naţionalei: "E răutăcios şi răzbunător!" O acuză la adresa selecţionerului, contrazisă

Articol de GSP - Publicat joi, 21 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 21 noiembrie 2013 20:42

Războiul pe care Adrian Mutu l-a pornit cu Victor Piţurcă îi aduce multe critici atacantului.

Dorinel Munteanu l-a atacat pe fotbalistul de 34 de ani pentru ofensiva pornită împotriva selecţionerului.

"Nu cred în cuvintele lui Adi Mutu, pentru că a fost foarte răutăcios. Adi a aşteptat acest moment de supărare şi a intervenit într-un mod neprofesionist. Dacă la Piţurcă a fost orgoliu, la Mutu a fost răzbunare.

Mutu trebuia să aibă atitudinea lui Chivu, lui Rădoi. Trebuia să fie civilizat, elegant. Ce a făcut el este ruşinos, a atras numai antipatii. Mutu era speranţa noastră, el trebuia să fie urmaşul lui Hagi", a spus Dorinel la DolceSport.

Declaraţia lui Mutu "Piţurcă e primitiv în pregătire" e contrazisă de Gică Popescu.

"Cînd am lucrat cu Piţurcă la naţională mie mi se părea că pregăteşte bine meciurile, nu cred că s-a transformat în ultimii ani într-un primitiv. El vede fotbalul într-un anume fel, unora le place, altora nu", a spus Popescu la Fotbal Club, pe DigiSport.

După 1-1 cu Grecia, Adrian Mutu s-a dezlănţuit la adresa lui Piţurcă: "E primitiv în pregătire"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
utaaradan
utaaradan  •  22 Noiembrie 2013, 19:00

...trebuia sa fie urmasul lui hagi ! pai este, nationala cu mutu a cistigat la fel de multe trofee, ca si generatia de conserva, de cupe mondiale sau aiuropene, nu mai pomenesc, fara numar...

elder00
elder00  •  22 Noiembrie 2013, 11:40
Postat de cpt.ahab pe 21 Noiembrie 2013, 20:25

De acord cu Dorinel si Gica Popescu. Piturca are pacatele lui, deloc putine, dar sa ajunga sa-si bata joc de el un golan ca Mutu, e intolerabil!

Poate ca Mutu e golan, dar de Piturca condamnat la inchisoare ce dracu sa mai zici. Iar de comparatie, ca valoare, intre cei doi nici nu poate fi vorba.

mikadoo73
mikadoo73  •  22 Noiembrie 2013, 10:07

Cat de multi escroci,trogloditi si sclavi are tarisoara asta!Iti vine sa te sinucizi sau sa pui mana pe mitraliera daca esti un adevarat iubitor al fotbalului si nu un gibon pt. care un meci al Nationalei e-un simplu prilej de spart seminte,ragait bere.De dragul Romaniei,nu neaparat al fotbalului,trebuie sa speri ca oceanul de cretini si de sclavi care-apar pe-aici si ne explica cum ca(s-o citez pe Pipita bretonata),,cine e Romania?'', ca ,,n-avem dom'ne cu cine!'',sunt doar postaci platiti.Am ajuns deci sub nivelul Islandei,iar Pipita e doar o biata victima,nicidecum complicele prietenului sau Sandu,groparul fotbalului romanesc, care-l numeste iar si iar la conducerea Nationalei.INCREDIBIL!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează