FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - FINLANDA 1-1

Au fost 47.987 de fani! Gazeta a aflat de ce nu s-a anunțat numărul exact de spectatori de la meciul cu Finlanda

Fanii prezenți pe
Fanii prezenți pe "Arena" joi seara au creat o atmosferă ca pe vremuri

Articol de - Publicat sambata, 10 octombrie 2015 00:00

Codurile de bare ale multora dintre bilete n-au putut fi citite de sistemul turnicheților de la Arena Națională, astfel că accesul s-a făcut și pe baza cititoarelor mobile, ce nu erau conectate la softul oficial de numărare.

Pentru prima dată, la partida cu Finlanda, crainicul stadionului Arena Națională n-a mai anunțat numărul precis de spectatori care au asistat la meci.

Surse de la Primăria Capitalei au dezvăluit că "au fost probleme cu unele bilete, fie din cauza hîrtiei mai subțiri pe care s-au tipărit acestea la case, fie din cauza celor printate individual de oameni.

La multe dintre tichete, codul de bare nu putea fi citit de sistemele speciale de turnicheți. De aceea, a fost nevoie ca cei de la UTI, firma ce administrează stadionul, și cei de la bilete.ro, care s-au ocupat de ticketing, să pună oameni la fiecare poartă, cu cititoare mobile.

A fost și dorința celor de la Federație, pentru a se împiedica crearea de îmbulzeli. Cititoarele mobile nu erau însă conectate la sistemul integrat al stadionului, astfel că nu se putea ști cu exactitate numărul de oameni la finalul întîlnirii".

Abia după meci s-au corelat rezultatele de la turnicheți și de la cititoarele mobile, astfel că numărul oficial de spectatori care au asistat la România - Finlanda a fost de 47.987. Acesta a fost și rezultatul comunicat de FRF la UEFA.

"În total s-au dat peste 54.000 de bilete. Însă unii nu s-au mai prezentat la stadion, au mai fost tichete luate de bişniţari şi rămase nevîndute"
Surse FRF

CUM NE CALIFICĂM

  • Batem în Feroe

Sîntem la mîna noastră, aşa că un succes în Feroe ne garantează calificarea în Franţa, indiferent de rezultatul obţinut de Ungaria în Grecia.

  • Egal în Feroe

Un semieşec în ultima rundă ne asigură biletele pentru Euro dacă Ungaria nu cîştigă sau oricare dintre Ucraina, Irlanda, Croaţia şi Albania nu bat în ultima rundă. În ultimul caz, am prinde cel mai bun loc 3, care duce şi el în Franţa.

  • Înfrîngere în Feroe

O înfrîngere în ultima rundă ne trimite la Euro dacă Ungaria pierde şi ea sau oricare dintre Ucraina, Irlanda, Croaţia şi Albania nu bat în ultima rundă. În ultimul caz, am prinde cel mai bun loc 3, care duce şi el în Franţa.

CLASAMENT

1. Irlanda de Nord 20p
2. România 17p
3. Ungaria 16p
4. Finlanda 11p
5. Ins. Feroe 6p
6. Grecia 3p

11 octombrie: Feroe - România, Finlanda - Irlanda de Nord, Grecia - Ungaria

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
doru5
doru5  •  10 Octombrie 2015, 14:12

Adica daca facem egal e de ajuns ca unul dintre meciurile de mai jos sa se termine egal sau sa castige una dintre formatiile scrise cu majuscule : Ukraina - SPANIA , POLONIA - Irlanda , ARMENIA - Albania , Croatia- BULGARIA. Faroezii s-au dovedit a fi o nuca tare , au primit doar 14 goluri in 9 meciuri , iar noi am marcat doar 8 goluri deci mai putin de un gol pe meci. Rusinos ataca , dar bine ca macar nu mai primi 3 goluri acasa cu echipa ca Lituania si Austria sau 5 in Serbia....

khal_37
khal_37  •  10 Octombrie 2015, 13:34

Steaua- Chelsea, National Arena: 52000 de suporteri.

gerulozaurus
gerulozaurus  •  10 Octombrie 2015, 13:20

hai ca mai are nintzel si pica si stadionul...***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează