NATIONALA  ·  FRF

Becali sare în apărarea lui Lupescu după dezvăluirile lui Burleanu: "Așa trebuie să fure, ca pisica!"

Joi, 15 Martie 2018, 11:56

Gigi Becali, patronul FCSB, îl apără pe Ionuț Lupescu după ce Răzvan Burleanu a dezvăluit că fostul internațional a primit 300.000 de euro după două contracte cu FRF. (Detalii aici)

"E cineva sfânt? Credeți că Burleanu a fost curat? Credeți că Daum a venit pe competență? Credeți că Mircea Sandu a fost curat? Nu mă interesează toate astea. Pe mine mă interesează să își facă treabă și să fie cumpătat. Din contractul de 300.000 de euro, a «ciupit» și el 30.000 de euro. Că doar nu e prost. Dar nu mă interesează asta.

Nu vine nimeni la FRF să spună că primește 3.000 de euro salariu pe lună și ca să fie curat. Știm cu toți că o să facă anumite lucruri. Acesta este adevărul. Dacă era un contract de 7 milioane de euro, din care fura 2 milioane, atunci era prejudiciu. La un contract de 300.000 de euro poate lua 30.000. Mie îmi zicea tata, când furam caise și cireșe «Dacă furi precum pisica, Securitatea te vede, dar mai închide ochii. Dacă furi ca lupul, vine și te ia».

Așa trebuie făcut, ca pisica. Dacă dintr-un contract de 100 de milioane furi 1 milion, DNA și SRI nu zic nimic. Când iei 10% dintr-un contract și nu neîndrepățești pe altul, nu e nicio problemă. Dacă iei de la altul, nu mai sunt de acord.

Oricum, Burleanu are probe? Și oricum s-au prescris faptele. Noi nu ne simțim păgubiți. Eu mă simt păgubit când vine Daum la națională și ia câteva sute de mii de euro și ne duce în groapă", a spus Gigi Becali la Pro X.

Citește și: Plan diabolic sau încă un bluf marca Gigi? Becali o amenință pe CFR: "Facem contestație după meci și câștigăm la masa verde"Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat

Libertatea

Comentarii (66)

Andrei Dumitrescu  •  15 Martie 2018, 18:03
Postat de coriolanus pe 15 Martie 2018, 16:30

Tocesti tastatura degeaba.. Spiritul va ramane mereu in sufletele noastre de hoti, cu voie sau fara voie.. Asta ne e caracterul roman :)

vorbeste in numele tau. Nu mai generaliza.

Cristian Baltaru  •  15 Martie 2018, 17:15

Gigi Becali făcând apologia furtului.A învățat teoria furtului de la tatăl săi și acum o spune altora,spre veșnică pomenire. :) :) :) Deh,ce să te aștepți de la un ex-pușcăriaș,să facă apel la cinste? :) :) :)

coriolanus  •  15 Martie 2018, 16:30
Postat de Paul Hasas pe 15 Martie 2018, 15:49

Aud aici tot felul de pareri si imi vine si sa rad si sa plang cand vad ca unii nu vad nimic gresit nici in ceea ce a facut lupescu nici in ceea ce a declarat Becali...de fapt ce ma mir cand cea mai mare buba in aceasta tara e hotia si coruptia de la parlamentari pana la ultimul muncitor...in primul pt cei care nu au auzit sa faci afaceri dintr.o functie de conducere cu propria ta firma se numeste conflict de interese...

Tocesti tastatura degeaba.. Spiritul va ramane mereu in sufletele noastre de hoti, cu voie sau fara voie.. Asta ne e caracterul roman :)

Vezi toate comentariile (66 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga Top Gol

Digi 3
Program TV complet

Liga 1