FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU, AZI, 21:45, TVR, GSP.RO

Capitolul în privința căruia Daum nu trebuie să-și facă griji: "Din acest punct de vedere suntem printre cei mai buni din Europa"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 septembrie 2016 12:50

Cosmin Contra este de părere că venirea lui Christoph Daum pe banca naționalei va însemna și o schimbare în abordarea tactică pe care o vom vedea de acum înainte.

Fostul internațional român este de părere că tricolorii au de lucrat în ceea ce privește faza ofensivă, dar cosnideră că avem una dintre cele mai bune defensive din Europa.

"Sunt toate premisele să vedem o echipă a României mai agresivă. Vom arăta ca o formaţie pe «tip german», cu o agresivitate bună, cu disponibilitate de efort şi cu fotbalişti care bagă piciorul la minge. Avem probleme cu jucătorii care să facă diferenţa în momentele cheie ale partidelor.

Daum e un antrenor extraordinar, îmi doresc să transfere tot ce ştie către naţională. Din punct de vedere defensiv suntem printre cele mai bune echipe din Europa, însă ofensiv suntem la coadă. Aici trebuie să lucreze", a spus Cosmin Contra pentru Digi Sport.

România joacă împotriva Muntenegrului de la ora 21:45, pe Cluj Arena, în primul meci din campania de calificare pentru Campionatul Mondial din Rusia. Partida va fi în direct pe TVR și liveTEXT pe GSP.RO.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
1633060627009123
Club Fly  •  04 Septembrie 2016, 15:18
Postat de sooos1ck pe 04 Septembrie 2016, 14:45

Poate sa vina si Mourinho, nu avem jucatori buni!

Nu vorbi prostii. Atâta vreme cât ai o tactică buna si jucători sănătoși mintal care să respecte tactica, surclasezi pe oricine Fotbalul e simplu, unii îl complica. El tre jucat cu placere pt a avea performante, îi ceva psihologic și merge si in alte domenii

sooos1ck
sooos1ck  •  04 Septembrie 2016, 14:45

Poate sa vina si Mourinho, nu avem jucatori buni!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează