FOTBAL  »  NATIONALA  »  INEDIT

Copiii sînt la Mondiale! ;) România a învins Grecia cu 11-2 în ”Minibarajul prieteniei”

Articol de , - Publicat vineri, 08 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 07 noiembrie 2013 19:44

Imnuri, galerii şi ambiţie: puştii români de la ”Şcoala Europeană” au luat în serios confruntarea cu elevii de la ”Şcoala Athena” din Bucureşti, organizată de GSP TV. Dacă micuţii eleni rîdeau la greşeli, ”tricolorii” erau rugaţi de antrenor să o lase mai uşor.

Mai e o săptămînă pînă la turul barajului cu elenii, dar avem deja un avantaj în faţa trupei lui Santos. Sub un balon din cartierul Dămăroaia şi în faţa a 200 de spectatori de ocazie, puştii români de la "Şcoala Europeană" s-au distrat pe teren cu elevii de la "Şcoala Athena" din Bucureşti. A ieşit un 11-2 fără replică între copii de şcoală primară, 8-12 ani!

Iar galeriile au făcut o atmosferă mai ceva ca pe Arena Naţională. Fetele au afişat la început un tricolor inscripţionat cu un mesaj pentru "naţionala" lui Piţurcă: "Băieţi, treceţi de baraj şi rupeţi blestemul!".

"Mă schimbaţi pentru că sunt bun?"
Omul meciului a fost numărul 9, Alex Despa, care a marcat din toate poziţiile. După ce a fost rugat de antrenor să o lase mai uşor cu golurile, omologul lui Marica a făcut pe dos: încă două reuşite într-un minut! Şi imediat a fost scos de pe teren. "De ce mă schimbaţi? Că sunt prea bun?", striga indignat Alex.

Trică vs Kapetanos
N-au lipsit nici numele cu rezonanţă. Băiatul lui Kapetanos l-a avut ca adversar direct pe fiul lui Trică, însoţit la partidă de bunicul Ilie Balaci. Puştiul român a înscris cu un şut de la distanţă şi s-a bucurat după modelul lui Cristiano Ronaldo.

Dacă micuţii eleni au considerat meciul distractiv, românii l-au luat în serios: la final, un puşti a plecat de pe teren plîngînd pentru că nu a marcat. Balaci l-a luat deoparte şi a încercat să-l convingă că importantă e victoria. "Ce-mi plac mie ăştia răi!", a murmurat fostul internaţional.

"Sper ca «tricolorii» să dea măcar jumătate din golurile pe care le-am dat noi" (Achim, jucător "Şcoala Europeană")

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
thebluestlion
thebluestlion  •  11 Noiembrie 2013, 20:59

Un articol frumos! Ne umple de bucurie sa citim despre acesti pitici adorabili! Bravo baieti!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează