FOTBAL  »  NATIONALA  »  BURLEANU, UN NOU MANDAT LA FRF

Cum a câștigat Răzvan Burleanu alegerile FRF » Înregistrarea audio a unei întâlniri secrete a intrat în posesia Gazetei Sporturilor!

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 aprilie 2018 19:13

LUNI - EDIȚIE SPECIALĂ A GAZETEI! GSP a intrat în posesia unor înregistrări cu detalii absolut incredibile despre alegerile care au bulversat lumea fotbalului!

Află din ediția de luni a Gazetei cine l-a sprijinit pe Burleanu împotriva lui Liviu Dragnea și a lui Ludovic Orban!

Numărul de luni e disponibil în zori la chioșcurile de ziare și ACUM pe platforma Gazeta Digitală - AICI!

Răzvan Burleanu a câștigat miercuri alegerile FRF cu un scor dramatic pentru contracandidatul său, Ionuț Lupescu: 168 la 78. Astfel, el și-a asigurat un nou mandat de 4 ani la conducerea Federației.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
983732924972315
Soos Vilmos  •  23 Aprilie 2018, 12:41

Stimati tovarasi din serviciile secrete rataciti pe la gsp : cit de secrete sunt intilnirile secrete pe care le afla doar cei de la serviciile secrete ?

10153267892110559
Dumitru Ciobanu  •  23 Aprilie 2018, 08:15

Bravo Burleanu ai cîștigat corect cu a făcuto și Mircea Sandu 20 de ani,toți vor să se întoarcă în trecut cu Ioanițoia Tolontan să dicteze ei cine să ciștige,să revină la vechiile obiceiuri cu Cooperative,cînd a venit Burleanu fotbalul era mort,Lucescu a fugit după avere să nu se compromită în fotbalul romănesc,așa cum a declarat el și acum se dă patriot.Intradevar Burleanu nu a aceptat veciile obiceuri și asta nu convine,ca să fii meneger nu e obligatoriu să fi fost fotbalist de aur.și la Spitale sunt menegeri economști și nu intotdeauna medici,Succes Burleanu nu te da la potriveală cu cei care nu știu ce vor.

vicol_vali
vicol_vali  •  23 Aprilie 2018, 02:21

Asta-i de la Dragnea. Auzi, să bruieze telefoanele de la Dragnea. :)))). N-a putut Dragnea să comunice. :))). Povești pentru copii și pensionari senili. :))).

Vezi toate comentariile (28)
Comentează
Close