FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

EXCLUSIV Burleanu contra "Burleanu 2.0" :) » Tânărul care a dat în judecată FRF candidează acum pentru șefia Federației! Săgeți la adresa contracandidaților

Articol de GSP - Publicat marti, 23 ianuarie 2018 12:00

Răzvan Burleanu, Ionuț Lupescu, Cristi Balaj, Victoraș Iacob, Marcel Pușcaș, Sorin Răducanu și Ștefan Crăciunescu. Primii 6 au ceva în comun. Au fost sau sunt implicați în fotbal și sunt pe lista celor care și-au depus sau își vor depune candidatura pentru șefia FRF. 

Ultimul nume nu spune nimic. Nimănui. E tânăr, locuiește în Alexandria, are 29 de ani și a studiat la Academia de Poliție, a făcut Dreptul și a terminat și "Sport și performanță motrică". "Burleanu 2", așa cum e numit pe internet,  vrea să-și încerce și el norocul la alegerile din 18 aprilie.

"Nu-mi place deloc această poreclă, dacă pot să-i spun așa. Sunt Ștefan Crăciunescu și așa vreau să fiu perceput. Sunt foarte deranjat de această comparație", și-a început discursul tânărul care candidează la alegerile FRF exact la aceeași vârstă la care Răzvan Burleanu, actualul șef, le-a câștigat.

GSP.RO a vorbit cu Ștefan, care își duce campania electorală pe Facebook, unde a strâns mai bine de 5.000 de oameni.

- Cum v-a venit această idee?
- Vin să ajut fotbalul cu ceea ce știu. Sunt ok cu banii, nu caut atenție. Eu cred că pot face ceva bun și am decis să candidez. Vreau să spun din start că nu am nevoie de nicio primă, așa cum au încasat domnul Burleanu pentru EURO 2016 și chiar domnul Lupescu pentru calificarea la EURO 2008. Primul 90.000 de euro, al doilea 110.000. Nu am în cap să mă îmbogățesc. Chiar am trecut în programul lucruri clare legate de prime și transparența banilor din Federație. 

- Credeți că aveți vreo șansă?
- Dacă ar fi să fie după obiectivitate, ar trebui să am prima șansă, având în vedere că tot ce am propus este în formă autentică. Tot ce am propus eu e făcut în formă notarială. De ce nu ai vota un asemenea om?

- Poate pentru că nimeni nu vă cunoaște...
- Ok, nu mă cunosc oamenii. Dar vin cu lucruri concrete. Burleanu vine cu niște lucruri jignitoare, aruncate într-o revistă.

- Aveți 5 membri afiliați care să vă propună, așa cum cere regulamentul?
- Nu m-am gândit la asta deocamdată. Cred că e cea mai mică problemă. Voi găsi imediat.
*a revenit peste câteva ore cu răspunsul și a anunțat că a găsit două cluburi care să-l propună. A refuzat să ofere detalii, invocând faptul că Răzvan Burleanu s-ar putea să caute să se răzbune pe ele

- In regulament mai e un articol conform căruia nu pot candida decât cei care au minimum doi ani de activitate în fotbalul intern pe parcursul ultimilor cinci ani. Îl cunoașteți?
- Am atacat acel articol în instanță încă de anul trecut (DETALII AICI). A încălcat anumite norme de drept, e vorba de rea-credinţă, a încălcat inclusiv Constituţia, Statutul FIFA. Voi câștiga în instanță, nu văd de ce nu s-ar întâmpla asta.

- Pe cine vedeți cel mai serios contra candidat?
- Poate Cristi Balaj să merite cu adevărat acest post. Dar Lupescu sau Prunea, cum s-a mai vehiculat, nu cred că sunt opțiuni bune. Sunt chiar mai rele decât Burleanu. Ambii au luat în Federația, primul a spus că în 6 ani a înființat doar un turneu ieftin de un milion de euro, în timp ce al doilea a făcut multe lucruri negative pe la Iași.

- Până la 1 aprilie vă puteți înscrie, nu mai e așa mult timp. O veți face sigur?
- De principiu da, chiar sunt convins. Tocmai de asta am dus și această campanie. La un moment dat mă gândisem să renunț, dar am intrat în horă și vreau să joc până la capăt.

Puteți citi programul lui Ștefan în galeria FOTO! 

CV Ștefan Crăciunescu:
- are 29 de ani și locuiește în Alexandria
- a studiat la Academia de Poliție din București, la Facultatea de Drept „Nicolae Titulescu” Bucuresti, iar în prezent este la Sport și performanță motrică la Spiru Haret
- deține licența C de antrenor de fotbal
- din 2012 până în 2015 a fost ofițer de poliție la Investigarea Fraudelor

Citește și: VIDEO Candidatul-surpriza la FRF s-a filmat două ore într-o sală de forță și a anunțat revoluția: Contra va fi înlocuit de doi steliști

"Cât avea Prunea salariu la Federație în perioada în care a fost dacă el a cerut apoi despăgubiri 500.000 de euro? E doar o întrebare. Nu există obiectivitate. Lupescu n-a realizat nimic, ce să caute la Federație?" Ștefan Crăciunescu, posibil candidat

"Burleanu a ajuns președinte la Federație pentru că la alegerile la care a participat, din 6 candidați 3 au fost penali, la propriu, Chivorchian, Avram și Popescu, iar Sorin Răducanu nu a luat niciun vor. Mai era doar Marcel Pușcaș." Ștefan Crăciunescu, posibil candidat FRF

"Când eram mic am dat probe la o echipă, la capătul lui 41, în spate, sunt niște terenuri. Cred că știți clubul (FCSB pe atunci). Mi-au zis că au uitat pixul și nu mai înscriu pe nimeni." Ștefan Crăciunescu, posibil candidat FRF

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
fibra
fibra  •  23 Ianuarie 2018, 14:17

Daca e Sorin Raducanu,de ce nu ar fi si Stefan Craciunescu. E boala grea lupta pentru sefie.

883135188391540
Popa Corneliu  •  23 Ianuarie 2018, 12:51

A facut aceesi scoala ca si Talpanica, la MAI, vad ca este orocesoman ca siel, mai ales "ca o baga" si pe aia cu... "rea credinta", un argument forte in "motivarea doamnei judecator" care a "executat" ordinul Politicului din Romania!Capisci?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează