FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

EXCLUSIV Nu-l sperie candidatura lui Ionuț Lupescu » Un alt pretendent la șefia FRF e sigur: "Voi fi președintele Federației"

Articol de - Publicat duminica, 11 februarie 2018 10:40

Ionuț Lupescu, fostul șef al Comisiei Tehnice de la UEFA, a decis să candideze la președinția FRF. (Detalii aici)

Marcel Pușcaș, unul dintre candidați, a reacționat pentru GSP.RO după decizia luată de Lupescu și spune că îl va învinge pe fostul membru al Generației de Aur.

"Felicit pe oricine care dorește ca prin candidatură să contribuie la reașezarera fotbalului românesc. Eu îmi voi continua drumul pe care am pornit. Vreau să fiu președintele Federației și voi fi", a declarat Marcel Pușcaș pentru GSP.RO.

Ceilalți candidați anunțați până acum pentru președinția FRF sunt: Răzvan Burleanu, Victoraș Iacob și Sorin Răducanu.

Citește și: EXCLUSIV Susținere importantă pentru Lupescu » Era văzut ca un candidat la șefia FRF, dar anunță: "Îl voi susține necondiționat"

Citește și: EXCLUSIV Prima reacție după ce Lupescu a decis să candideze la șefia FRF: "Va fi o luptă crâncenă! Vor fi aruncate multe mizerii în campanie"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
merace
merace  •  11 Februarie 2018, 18:09

La FRF vor fi alegeri democratice doar atunci cand ele se vor derula democratic. Adica, fiecae candidat sa aiba un proiect si votantii sa judece constient acele proiecte si sa il voteze pe cel mai bun, dupa constiinta. Dar daca se cer adeziuni dinainte, asta nu e democratie ci feudalism cu legamant de supunere intre clanuri de interese, si avem doar circ democratic.

815309251857881
Popa George  •  11 Februarie 2018, 15:25

stai ca asta-i din bihor,dar are fata de oltean

815309251857881
Popa George  •  11 Februarie 2018, 15:21

prazar cu gura mare,ca de altfel toti sustinatorii echipei psd-iste! man...teleor-man!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează