FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

FIFA contra Piţi » Selecţionerul ar putea fi suspendat din cauza condamnării în "Dosarul Valiza"!

Articol de - Publicat marti, 18 iunie 2013 00:00 / Actualizat luni, 17 iunie 2013 21:32

Selecţionerul ar putea fi suspendat de către forul internaţional pentru meciurile din preliminariile CM din cauza condamnării în "Dosarul Valiza"


Într-o apariţie furtunoasă la Fanatik Show, Adrian Mititelu a făcut o afirmaţie surprinzătoare: "Am avut o corespondenţă cu FIFA în această dimineaţă. Din ce ştiu eu, au deschis o procedură împotriva lui Victor Piţurcă. Statutul lor nu permite să se asocieze fotbalul cu persoane condamnate pentru corupţie", a punctat patronul Craiovei.

Informaţia a fost confirmată de surse federale. "Într-adevăr, FIFA a cerut unele documente cu privire la Piţurcă. Din cîte se pare, intenţionează să nu-i permită accesul pe bancă la meciurile din preliminariile CM". Primele meciuri, "dubla" de foc împotriva Turciei şi Ungariei, de pe 6 şi 10 septembrie, ambele la Bucureşti!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
petrusm
petrusm  •  18 Iunie 2013, 22:01

PITI POATE ANTRENA ORICAND IN ANGLIA ... ESTE UN BOSS CA ARE BULAN... DAR NU LA CRAIOVA ... NICIODATA LA CRAIOVA ....LA STIINTA CRAIOVA ... A DEMONSTRAT DE CE ESTE IN STARE ...

zigic1
zigic1  •  18 Iunie 2013, 11:20

E o palma in primul rand pt mircea sandu, ii face FIFA treaba, ca el are o jena sa se implice in astfel de fapte grave. Vai de fotbalul nostru...

spectatorul
spectatorul  •  18 Iunie 2013, 09:54

Free Piti!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează